11.22.63

12+12+

szerda 22.55

Időutazás - 11.22.63

00:45

Mikor láthatom?

 1. május 31., szerda 22.55

  A gyilok szint (E03 - É01)

 2. június 3., szombat 22.05

  A gyilok szint (E03 - É01)

 3. június 7., szerda 22.55

  Más hangok, más szobák (E04 - É01)

Leírás

1963. november 22-én Dallasban három lövés végzett Kennedy elnökkel, ami az egész világot megrendítette. Mit tenne, ha változtathatna a történteken? J.J. Abrams Emmy -díjas producer (Csillagok háborúja: Az ébredő Erő, Lost, A célszemély, A rejtély, Star Trek), a népszerű író, Stephen King (Ragyogás, A remény rabjai, Állj mellém!) és Bridget Carpenter vezető producer (Friday Night Lights, Vásott szülők) közreműködésével a 11.22.63 című nyolcrészes misztikus thriller egy átlagos középiskolai tanár, Jake Epping (James Franco) történetét követi végig, akit hihetetlen küldetéssel bíznak meg: vissza kell utaznia az időben, hogy megakadályozza a John F. Kennedy elleni merényletet.
A 11.22.63 című sorozatban feltűnik James Franco (127 óra, Milk), Sarah Gadon (Az ismeretlen Drakula), Cherry Jones (Erin Brockovich, zűrös természet), Lucy Fry (Vámpírakadémia), George MacKay (Ellenállók), Daniel Webber (K9), T.R. Knight (A Grace klinika), Kevin J. O’Connor, Josh Duhamel (Transformers filmek) és Chris Cooper (Amerikai szépség).

Klipek

Epizódok

Évad 1
 • 1

  A nyúlüreg 1-2. rész

  +

  A kétórás premierepizódban megismerkedhetünk Jake Eppinggel. Az elveszett és kiégett férfi volt felesége már tovább lépett, diákjai nem figyelnek rá, és a regényével sem halad. Aztán az egyik legjobb barátja, Al Templeton (CHRIS COOPER alakításában) megmutatja neki a „nyúl üregét”, egy titkos időkaput, amely egyenesen 1960-ba vezet. Al arra kéri Jake-et, hogy utazzon vissza a múltba, és teremtsen egy jobb világot a Kennedy-merénylet megakadályozásával. Jake átlép az időkapun és belevág a küldetésbe, de hamarosan ráébred, hogy a múlt megváltoztatása sokkal veszélyesebb, mint azt gondolta volna.

 • 2

  A nyúlüreg 2. rész

  +

  Jake Eppingnek egyik legjobb barátja, Al Templeton (CHRIS COOPER alakításában) megmutatja a „nyúl üregét”, egy titkos időkaput, amely egyenesen 1960-ba vezet. Al arra kéri Jake-et, hogy utazzon vissza a múltba, és teremtsen egy jobb világot a Kennedy-merénylet megakadályozásával. Jake átlép az időkapun és belevág a küldetésbe, de hamarosan ráébred, hogy a múlt megváltoztatása sokkal veszélyesebb, mint azt gondolta volna.

 • 3

  A gyilok szint

  +

  Jake-et nyomasztja az óriási feladat, ezért úgy dönt, hogy a legtöbb amit tehet, hogy megmenti barátja, Harry Dunning (LEON RIPPY) családját, akiket egy kis, Kentuckyban található városban gyilkolt meg Harry kezelhetetlen apja, Frank (JOSH DUHAMEL). De vajon Jake képes végezni valakivel? És milyen következményekkel jár az erőszak, még ha olyan veszélyes áldozatról is van szó, mint Frank?

  Következő vetítés
  május 31., szerda 22.55
  12+12+
  A Foxon
  Következő vetítés
  június 3., szombat 22.05
  12+12+
  A Foxon
 • 4

  Más hangok, más szobák

  +

  Jake szokatlan szövetségesre lel, amikor találkozik a nyughatatlan Bill Turcotte-tal (GEORGE MacKAY). Dallas közelében talál tanári állást, és románcba kezd az iskola könyvtárosával, Sadie Dunhillal (SARAH GADON). Mindeközben Jake kettős életet él, hiszen éjszakánként Lee Harvey Oswald (DANIEL WEBBER) után is kémkedik. Oswald nyomát követve Jake megismerkedik Dallas sötét oldalával, ahol rádöbben, hogy talán nem Oswald az egyetlen, Kennedyre leselkedő veszély.

  Következő vetítés
  június 7., szerda 22.55
  12+12+
  A Foxon
  Következő vetítés
  június 10., szombat 22.20
  12+12+
  A Foxon
 • 5

  Texas tekintetei

  +

  Bill vonzódni kezd Marinához, míg Jake és Sadie szerelme beteljesedik. Ám miután Jake megfenyegeti Sadie férjét, Johnnyt, a helyzet rosszra fordul. Mindeközben a Lee-vel kapcsolat összeesküvés tovább bonyolódik.

  Következő vetítés
  június 14., szerda 22.50
  12+12+
  A Foxon
  Következő vetítés
  június 17., szombat 21.55
  12+12+
  A Foxon
 • 6

  Az igazság

  +

  Minden kezd darabjaira hullani, mert Jake kettős életet él: tanár és időutazó egyszerre. Amikor Sadie élete veszélybe kerül, Jake szörnyű választás elé kerül, és magára hagyja Billt. Lee Harvey Oswald sorsszerű lépéseket tesz.

  Következő vetítés
  június 21., szerda 22.50
  12+12+
  A Foxon
  Következő vetítés
  június 24., szombat 22.00
  12+12+
  A Foxon
 • 7

  Boldog születésnapot, Lee Harvey Oswald!

  +

  1962 októbere van, és Dallas felett egyre gyülekeznek a viharfellegek. Jake drasztikus lépésekhez folyamodik, hogy felmérje a Kennedyre leselkedő veszélyt.

 • 8

  Katonafiú

  +

  Közeleg a vég, és Jake nem áll készen a feladatra. Sadie igyekszik összeállítani a kirakós darabkáit, de senki sem ismeri annyira a küldetést, mint Jake. Kennedy és merénylője hamarosan találkoznak. Vajon Jake-nek sikerült eléggé megváltoztatnia a múltat az események eltérítéséhez? Egyre fogynak a napok, ahogy közeledik 1966. 11. 22.

 • 9

  A kérdéses nap

  +

  A múlt minden eszközt bevet, hogy Jake ne érhesse el időben a Dealey Plazát Kennedy megmentéséhez. Ha hibázik, akár bele is halhat, akár csak a szerettei, ha viszont sikerrel jár, egy olyan világot hoz létre, amelyben minden általa ismert dolgot elveszít. Mi a helyes választás ára?