Az Álmosvölgy legendája

12+12+

csütörtök 23.55

Promo

Évad. 3
00:30

Mikor láthatom?

 1. május 28., vasárnap 20.05

  Családlátogatás (E07 - É04)

 2. május 29., hétfő 21.00

  Lángok martaléka (E08 - É04)

 3. május 31., szerda 00.45

  Lángok martaléka (E08 - É04)

Leírás

Ichabod Crane halála után két és fél évszázaddal feltámad, hogy lerántsa a fátylat egy rejtélyről, amely még az alapító atyák idejéből származik.

Epizódok

 • 1

  Columbia

  +

  Az Álmosvölgy legendájának negyedik évadában Crane és Jenny igyekszik boldogulni Abbie Mills váratlan halála után. Amikor Crane a fővárosban találja magát, kénytelen szokatlan szövetségeket kötni, hogy megtalálja a következő Tanút, mivel ráébred, hogy minden eddiginél gonoszabb erőkkel kell szembenéznie.

 • 2

  A látszat csal

  +

  Egy nagy felfedezést követően Crane és Jenny nehezen tájékoztatja Dianát a rossz hírekről. Mindeközben a csapat egy új ügyben boszorkányságra gyanakszik. Vajon Crane el tudja mondani valahogy Dianának mindazt, amit megtudott?

 • 3

  Az állam fői

  +

  Amikor Crane egyik legnagyobb ellenfele érkezik a városba, aki Washington legmagasabb rangú tisztségviselőinek biztonságát is veszélybe sodorhatja, a csapat kénytelen gyors megoldást keresni. Jake úgy ismeri a csatornákat, mint a tenyerét, és ez a kirakós fontos darabkájának bizonyul, miközben feltárják a múlt titkait, amelyek a válaszokhoz is elvezethetnek.

 • 4

  4. rész

  +

  Amikor egy olyan szörny tör a városra, amely áldozataiban azok legrémisztőbb személyes emlékeit idézi fel újra, a csapat kénytelen megtalálni a lény gyenge pontját, hogy megmentsék egyik barátjukat. Mindeközben Jenny szokatlan kapcsolatot épít, amely fontos lehet a világ megmentése szempontjából. Vajon a csapat győzedelmeskedhet az egyik legalattomosabb szörnyön?

 • 5

  5. rész

  +

  Miközben Dreyfuss küldetése egyre jobban halad, fontos dolgokat tudhatunk meg a múltjáról. Korábbi társa visszatér, hogy benyújtson egy régi számlát, és kiderül, hogy Dreyfuss nem először kerül kapcsolatba a természetfelettivel. Ne maradjon le a Malcolm Dreyfuss életével kapcsolatos izgalmakról az Álmosvölgy legendája legújabb részében.

 • 6

  6. rész

  +

  Amikor a csapat rájön, hogy a Dreyfuss által keresett talizmánt talán pont a legnyilvánvalóbb helyen rejtették el, kénytelenek versenyt futni az idővel, hogy még a gonosz erők egyesülése előtt megtalálják. Jenny és Crane ellátogatnak múltjuk legfontosabb helyeire, ami felfokozott érzelmeket és keserédes emlékeket idéz fel bennük az Álmosvölgy legendája legújabb részében.

 • 7

  Családlátogatás

  +

  Miközben Molly édesapja hazatér, Diana elgondolkozik azon, hogy vajon volt párja készen áll-e arra, hogy lánya életének állandó részévé váljon.

  Következő vetítés
  május 28., vasárnap 20.05
  12+12+
  A Foxon
 • 8

  Lángok martaléka

  +

  Amikor az interneten nagy népszerűségen örvendő Logan Macdonald érkezik a városba, természetfeletti járvány tör ki egy vírusvideó miatt. Mindeközben Mollyt rémisztő látomás gyötri, amely borús jövő képét vetíti előre. Vajon a csapat képes lesz meggyógyítani a kórt, mielőtt az egész város elpusztul?

  Következő vetítés
  május 29., hétfő 21.00
  12+12+
  A Foxon
  Következő vetítés
  május 31., szerda 00.45
  12+12+
  A Foxon
 • 9

  Gyerekjáték

  +

  Feltűnik egy szörny, amely Molly gyermekkori képzeletbeli barátjára hasonlít, így Diana kénytelen belátni, hogy lánya élete már soha többé nem lesz a régi.

  Következő vetítés
  június 5., hétfő 21.00
  12+12+
  A Foxon
  Következő vetítés
  június 7., szerda 01.00
  12+12+
  A Foxon
 • 10

  Telhetetlen

  +

  Amikor Diana egyik mentorát célba veszi egy borzasztó szörny, a nő úgy dönt, hogy a csapatnak ideje minden erejét latba vetnie Dreyfuss megállítása érdekében.

  Következő vetítés
  június 12., hétfő 21.00
  12+12+
  A Foxon
  Következő vetítés
  június 14., szerda 01.00
  12+12+
  A Foxon
 • 11

  +

  Következő vetítés
  június 19., hétfő 21.00
  12+12+
  A Foxon
  Következő vetítés
  június 21., szerda 00.45
  12+12+
  A Foxon
 • 12

  +

  Következő vetítés
  június 26., hétfő 21.00
  12+12+
  A Foxon
 • 13

  +