Az alvilág királynője

12+12+

Előzetes

epizód. 2 - évad. 1
01:18

Leírás

A Queen of the South Teresa Mendoza megdöbbentő történetét meséli el, aki drogdíler barátja váratlan meggyilkolása után kénytelen mindent maga mögött hagyni, és Amerikában menedéket keresni. Itt váratlan szövetségesre talál a múltjából, és közösen próbálják megdönteni az őt üldöző drogkartell vezetőjének uralmát. Mindeközben kitanulja a játék szabályait, és lassan a bűnszövetkezet vezetőjévé emelkedik.

Klipek

Epizódok

Évad 1
 • 1

  Menekülj, hogy élj!

  +

  Amikor a mexikói drogkartell Teresa Mendoza nyomába ered, hogy bosszút álljon, nincs más választása, mint menekülni, és mindent megtenni a túlélés érdekében. A sorsa örökre megpecsételődött a drogkereskedők veszélyes világában.

 • 2

  40 perc

  +

  A Texasba menekülő Teresának Camila előtt is bizonyítania kell, és el kell végeznie egy veszélyes feladatot a számára. Epifanio felveszi a kapcsolatot feleségével Teresa megtalálása érdekében, mert nem tudja, hogy nála van. Brenda és fia továbbra is elkerüli a kartellt, és segítséget kap.

 • 3

  Bejutási stratégia

  +

  Camila próbára teszi Teresa hűségét egy fontos drogügylet során, Camila lépéseket tesz Epifanio kartelljének átvételére, Brenda megtervezi a szökését.

 • 4

  Gyöngyvirág

  +

  Teresa első önálló drogszállítása drámai fordulatot vesz. Brenda és fia megérkezik Dallasba. Epifanio azt hiszi, hogy talán Camela rejtegeti Teresát, és elküldi Cesart, hogy rabolja el a nőt. Camela megpróbál Mexikóban is terjeszkedni a birodalmával.

 • 5

  Terepszemle

  +

  Teresa és James bejut egy elegáns összejövetelre, hogy gyilkosságot kövessen el. Brenda összejátszik egy drogdílerrel, hogy Tonyval megmenekülhessenek. Epifanio igyekszik megszakítani Camila kapcsolatát a kolumbiaiakkal.

 • 6

  Az árulás, mint szabály

  +

  A DEA rajtaütése után Camila kétségbeejtő helyzetbe kerül, mert kifogy az áruból. Brenda új drogügylete feszültséget szül közte és Tony közt.

 • 7

  Kettős bukás

  +

  Egy újabb szállítmány elvesztése után Camila gyanakodni kezd egy téglára, mert nem tudja, hogy Epifanio a felelős a történtekért. Teresa és James megy el Camila csempészett árujáért, ám bajba kerülnek. Brenda többre vágyik a kokain értékesítésénél.

 • 8

  Fordulópont

  +

  Camila kifogy a pénzből, a kokainból és a lehetőségekből, így hihetetlenül kockázatos lépésre szánja el magát, és lehúz pár veszélyes dílert Floridán kívül. A sikerhez Teresának be kell épülnie. Amikor az élete veszélybe kerül, olyan döntésre szánja el magát, amely örökre megváltoztatja. Mindeközben Brenda is kifogy a készletekből, így egy sokkal addiktívabb és veszélyesebb anyaggal próbálkozik.

 • 9

  Úton

  +

  Teresa megpróbálja megmenteni a balhé egyik áldozatát, a magabiztos Camila pedig kijelenti, hogy visszatért, és többé nincs szüksége Epifanióra.

 • 10

  Személyes ügy

  +

  Camila visszatér Mexikóba Epifanio kérésére. Teresa sikeresen visszacsempészi Mariát és Angelt Mexikóba, ahol szembe kell néznie a kartell ellenzőivel. James tovább folytatja a Teresa utáni vadászatot.

 • 11

  Nincs visszaút

  +

  A Jimenez kartellel szövetkező Camila titokban tevékenykedik tovább. Teresa és Brenda megpróbál új életet kezdeni a Güero könyvében talált információk alapján.

 • 12

  Ötszázezer

  +

  Teresa és Brenda mindent kockára tesz a zsarolás közben. Camila egy lépéssel közelebb kerül Epifanio birodalmának megdöntéséhez.

 • 13

  Sebhely

  +

  Teresa eltökélte, hogy elmenekül és megmenteni Brendát, így kockára teszi az életét, hogy bármi áron megvédje a könyvet. Mindeközben, kormányzói kampánya során Epifanio új információkra tesz szert, ami mindent megváltoztat.