Az ördögűző

vasárnap 23.45

18+18+
The Exorcist © 2017 Fox and its related entities. All rights reserved.
Az ördögűző

Mikor láthatom?

 1. november 26., vasárnap 23.45

  4. rész (E04 - E02)

 2. november 29., szerda 00.45

  4. rész (E04 - E02)

 3. november 30., csütörtök 22.00

  Isten kegyelméből (E05 - E02)

Leírás

Az ikonikus franchise történetében egészen új fejezet veszi kezdetét, amikor az ÖRDÖGŰZŐ második évadában Tomas Ortega atya és a papi reverendát hátrahagyó Marcus Keane a gonosz nyomában útnak indul Chicagóból.

Epizódok

 • 1

  Janus

  +

  Hat hónappal Chicago elhagyása után Tomas atya tovább folytatja felkészülését, hogy ördögűzővé váljon társa, Marcus Keane vigyázó tekintetétől kísérve. Utuk egy zavart, fiatal nőhöz vezeti őket Montana elhagyatott részén, ahol a nyomozásuk miatt a nő tágabb családja gyanakodva figyeli őket. De miközben Tomas egyre tovább fejlődik, Marcus aggódni kezd, hogy tanítványa felesleges kockázatokat vállal. A történet ezután egy félreeső kis szigeten folytatódik Seattle partjaitól nem messze, ahol Andy Kim hátrányos helyzetű, árva gyerekeknek tart fenn egy nevelőotthont, amelynek élete fenekestül felfordul, amikor egy szociális munkás érkezik a szigetre,...

 • 2

  Teljes biztonságban

  +

  Tomas és Marcus próbál megszabadulni Cindy felbőszült családjától, miközben az ördögűzést is be akarják fejezni. Rose átkutatja Andy Kim otthonát, és aggódni kezd Caleb mentális állapota miatt. Mindeközben Andy szomszédjai felajánlják, hogy szívesen megtanítják a gazdálkodás alapjait a gyerekeknek, de az előzékenységük mögött gonosz szándék húzódik. Ráadásul úgy tűnik, hogy Verity rejteget valamit a nevelőcsalád többi tagja előtt. Bennett atya figyelmeztetni akarja az ördögűző hivatalt egy új veszélyre, de próbálkozását baljós erők akadályozzák.

 • 3

  Tisztátalan

  +

  A helyzet tovább romlik a gyermekotthonban, miközben Andy segíteni próbál nevelt lányának, Grace-nek az agorafóbia legyőzésében. Marcus és Tomas Seattle-be utazik, ahol új megszállottal találkoznak, és kiderítik, hogy egy fiatal lányt gonosz erők vettek célba. Bennett atya megtalál egy Mouse nevű renegát egyházi ügynököt, aki egyszemélyes háborút hirdetett a démoni összeesküvés ellen.

 • 4

  4. rész

  +

  Miközben Andy szembenéz a szigeten történő különös eseményekkel, nevelőotthonába meglepő, új tag érkezik. Marcus egy helyi biológus segítségével vizsgálja a nyugtalan élővilágot, miközben Tomas megkérdőjelezi a furcsa látomásokat, amelyek Seattle-be vezették. Mindeközben Bennett rejtélyes együttműködése rosszra fordul.

  Következő vetítés
  november 26., vasárnap 23.45
  18+18+
  A Foxon
  Következő vetítés
  november 29., szerda 00.45
  18+18+
  A Foxon
 • 5

  Isten kegyelméből

  +

  Miközben Tomas és Marcus folytatja a nyomozást a nevelőotthonban történt különös incidensekkel kapcsolatban, a démon végre nyilvánvalóvá teszi a jelenlétét. A két pap kénytelen versenyt futni az idővel, hogy bizonyítékot találjon a megszállottságra mielőtt még túl késő lenne. Mindeközben Andy és Rose éjszakai sátrazásra viszi a gyerekeket, ahol végül elkerülhetetlenül találkozniuk kell a szigeten megbúvó természetfeletti erővel. Rómában Bennett atya kelletlen szövetsége váratlan fordulatot vesz, amikor nyugtalanító, új információk kerülnek napvilágra az összeesküvésről.

  Következő vetítés
  november 30., csütörtök 22.00
  18+18+
  A Foxon
  Következő vetítés
  december 2., szombat 00.40
  18+18+
  A Foxon
 • 6

  6. rész

  +

  A nevelőotthonban tett látogatás halálos következményekkel jár, miközben Marcus és Tomas atya megpróbálják előcsalogatni a démont a rejtekhelyéről, Rose-ra pedig lesújt a lény haragja.

  Következő vetítés
  december 7., csütörtök 22.00
  18+18+
  A Foxon
  Következő vetítés
  december 9., szombat 00.40
  18+18+
  A Foxon
 • 7

  7. rész

  +

  Az ördögűző második évadában Tomas Ortega atya és a papi reverendát hátrahagyó Marcus Keane a gonosz nyomában útnak indul Chicagóból.

  Következő vetítés
  december 14., csütörtök 22.00
  18+18+
  A Foxon
  Következő vetítés
  december 16., szombat 00.40
  18+18+
  A Foxon
 • 8

  +

  Következő vetítés
  december 21., csütörtök 22.00
  18+18+
  A Foxon
 • 9

  +

 • 10

  +