Carter ügynök

12+12+

szerda 21.55

Előzetes

Évad. 1
00:30

Mikor láthatom?

 1. május 3., szerda 21.55

  Szörnyetegek (E07 - É02)

 2. május 3., szerda 22.50

  A sötétség torkában (E08 - É02)

 3. május 6., szombat 21.05

  Szörnyetegek (E07 - É02)

Leírás

Peggy Carter ügynök kemény, okos, szexi és nagyon jól végzi a munkáját a Stratégiai Tudományos Egységnél (Strategic Scientific Reserve – SSR). Sajnos a második világháború végeztével háttérbe szorítják a frontról hazatérő férfiak. Miközben továbbra is próbál megbirkózni ütközetben elesett szerelme, Steve Rogers elvesztésével, titokban segítséget nyújt barátjának, Howard Starknak, amikor a tudós bajba kerül. Peggyt Stark inasa, Edwin Jarvis is elkíséri a veszélyes küldetésre.

Epizódok

 • 1

  A tó hölgye

  +

  Miután az SSR elfogja Dottie-t, Jack Peggyt küldi Los Angelesbe, hogy segítsen Danielnek... és végre megszabaduljon tőle. Ám Peggy hamarosan új nyomozásba kezd, amikor megtalálnak egy jégtömbbe zárt női testet egy befagyott tó mellett.

 • 2

  Pillantás a sötétbe

  +

  Peggy folytatja az Isodyne-nal kapcsolatos nyomozást, Jason pedig hajlandó elárulni a munkaadóit, hogy segítsen neki. Mindeközben a Tanács megszünteti Calvin projektjét, Whitney pedig sajnálatos balesetet szenved.

 • 3

  Őrangyal

  +

  Peggy folytatja az Isodyne-nal kapcsolatos vizsgálódást, és a nyomok az Atlas Clubba vezetnek. Jack azonban nem hisz neki, így tovább találkozgat Vernonnal. Mindeközben Calvin bérgyilkost küld Peggy nyakára, Howard pedig találkozik egy tudós lángelmével.

 • 4

  Füst és tükör

  +

  Peggy elfogja Calvin bérgyilkosát, Rufust, és kivallatja. Ám még mielőtt kezdhetne valamit a Rufustól megszerzett információval, Vernon közbelép, és leállítja a nyomozást. Megismerjük azokat a múltbeli eseményeket is, amelyek Peggy és Whitney jelenlegi helyzetét alakították.

 • 5

  Az atombomba

  +

  Amikor Peggy megtudja, hogy Whitney és Calin atombombákat akar lopni a Roxxontól, hogy újrakezdhessék a kísérleteket, csapatot szervez a páros megállítására és a bombák megszerzésére.

 • 6

  A parti lelke

  +

  Sérülése miatt Peggy kénytelen egy szokatlan szövetségeshez fordulni, hogy mintát szerezzen a kísérleti anyagból Whitneytől. Mindeközben Whitney magához ragadja a Tanács irányítását, Jarvis pedig ellátogat egy partira.

 • 7

  Szörnyetegek

  +

  Miközben Peggy egy mentőakciót tervez, Whitney nagyobb hatalomra igyekszik szert tenni, Jarvis pedig megtanulja, hogy nem szabad olyan ígéretet tennie, amelyet nem tud betartani.

  Következő vetítés
  május 3., szerda 21.55
  12+12+
  A Foxon
  Következő vetítés
  május 6., szombat 21.05
  12+12+
  A Foxon
 • 8

  A sötétség torkában

  +

  Peggy felkínálja Whitneynek az uránium rudakat, hogy visszakapja Jasont, ám árulót talál a soraikban. Mindeközben Jarvis megkéri Rosét, hogy vigyázzon Anára, Daniel pedig kénytelen választani Peggy és a küldetés sikere között.

  Következő vetítés
  május 3., szerda 22.50
  12+12+
  A Foxon
  Következő vetítés
  május 6., szombat 22.00
  12+12+
  A Foxon
 • 9

  Egy kis tánc és zene

  +

  Jack elárulja Danielt és Samberlyt Vernonnak és szövetségeseinek... Vagy mégsem? Mindeközben Peggy kénytelen szövetséget kötni Jason megmentése érdekében, ám hamar ráébred, hogy társa talán nem is az ő oldalán áll.

  Következő vetítés
  május 10., szerda 21.55
  12+12+
  A Foxon
  Következő vetítés
  május 13., szombat 21.00
  12+12+
  A Foxon
 • 10

  Happy end

  +

  Peggy arra kérik Howard Starkot, hogy semmisítse meg a zéró anyagot, amikor olyan küldetésre kellene indulniuk, ahonnan nincs visszatérés.

  Következő vetítés
  május 10., szerda 22.50
  12+12+
  A Foxon
  Következő vetítés
  május 13., szombat 21.55
  12+12+
  A Foxon