The Gifted – Kiválasztottak

12+12+

kedd 21.00

Előzetes

Évad. 1
00:15

Mikor láthatom?

 1. november 26., vasárnap 12.40

  Elterelés (E05 - E01)

 2. november 28., kedd 21.00

  Lépéselőny (E06 - E01)

 3. november 30., csütörtök 22.55

  Lépéselőny (E06 - E01)

Leírás

A „Gifted”című sorozat egy kertvárosi pár történetét meséli el, akik átlagos életüket élik mindaddig, míg ki nem derül, hogy gyermekeik mutáns képességekkel rendelkeznek. Reed (Stephen Moyer, Sorsdöntő lövés, True Blood) és Caitlin Strucker (Amy Acker, A célszemély) tipikus középosztálybeli szülők, és a családfenntartás megszokott nehézségeivel küszködnek. Ám amikor kamaszkorú gyermekeik, Lauren (Natalie Alyn Lind, Gotham) és Andy (Percy Hynes White, Éjszaka a múzeumban 3) bajba kerülnek a középiskolában, és kiderül róluk, hogy mutánsok, Reed és Caitlin minden tőlük telhetőt megtesz megóvásuk érdekében. Menekülni kényszerülnek, így a Strucker család kénytelen hátrahagyni régi életét, hogy meglépjenek a mutánsokat üldöző, fáradhatatlan kormányügynökség és Jace Turner ügynök (Coby Bell, Minden lében négy kanál) elől. A helyzetet tovább bonyolítja, hogy Reed az államügyész irodájának munkatársa, és feladata a mutánsok börtönbe juttatása. A kétségbeesett családnak nem marad sok lehetősége, így felveszik a kapcsolatot a bajba jutott mutánsokat segítő föld alatti szervezettel. A hálózat tagjai – Eclipse / Marcos Diaz (Sean Teale, Az uralkodónő), Blink / Clarice Fong (Jamie Chung, Gotham), Polaris / Lorna Dane (Emma Dumont, Aquarius) és Thunderbird / John Proudstar (Blair Redford, Hűtlen vágyak) – szintén saját problémáikkal küszködnek. Mivel egyik társuk börtönbe került, és a csapatot valószínűleg figyelik, bizonytalan jövő vár rájuk egy olyan világban, amely egyre veszélyesebb a hozzájuk hasonlók számára.

Klipek

Epizódok

Évad 1
 • 1

  Leleplezés

  +

  Reed és Caitlin Strucker tipikus középosztálybeli szülők, akik a családfenntartás megszokott nehézségeivel küszködnek. Ám amikor kamaszkorú gyermekeik, Lauren és Andy bajba kerülnek a középiskolában, és kiderül róluk, hogy mutánsok, minden tőlük telhetőt megtesznek megóvásuk érdekében.

 • 2

  Átjárók

  +

  Miután Blink túlzottan megerőlteti magát, sokkos állapotba kerül, így Caitlin és Eclipse kénytelen felkutatni egy különleges szérumot, amely segítheti a felépülését. Mindeközben Reednek nehéz döntéssel kell szembenéznie, hiszen családja segítségre szorul, Polaris pedig bajba kerül.

 • 3

  Csali

  +

  Reed újra látni akarja a családját, így megállapodást köt a kormányszervekkel, Caitlin és a gyerekek pedig a létesítményen kívül keresnek segítséget. Mindeközben Thunderbird megtanítja Blinknek, hogy miként uralhatja képességeit.

 • 4

  Konvoj

  +

  Amikor a mutánsok kidolgoznak egy tervet az Őrszem Szolgálat tönkretételére, Eclipse felkeres egy régi barátot a sötét múltjából, hogy hasznos információkat szerezzen tőle. Mindeközben Lauren és Andy megpróbálják egyesíteni erőiket a csoport megsegítése érdekében.

 • 5

  Elterelés

  +

  Jace egy tragikus emlék hatására az Őrszem Szolgálat minden erejét beveti a földalatti mutánsok megtalálása érdekében. Mindeközben Blink élénk álmai egy új mutánshoz vezetik őt.

  Következő vetítés
  november 26., vasárnap 12.40
  12+12+
  A Foxon
 • 6

  Lépéselőny

  +

  Thunderbird eltökéli, hogy kideríti, mit tett az Őrszem Szolgálat egy régi barátjával, és küldetésre indul a válasz megtalálása érdekében. Mindeközben Lauren egy új, hasznos képességekkel rendelkező baráttal találkozik, Blink pedig komoly döntést hoz a jövőjével kapcsolatban.

  Következő vetítés
  november 28., kedd 21.00
  12+12+
  A Foxon
  Következő vetítés
  november 30., csütörtök 22.55
  12+12+
  A Foxon
 • 7

  7. rész

  +

  Eclipse-t felhívja régi szerelme, Carmen, így a férfi kénytelen utazást tenni sötét múltjában, hogy megvédje társait. Reed és Sage átnéznek néhány megszerzett titkosított aktát, és aggasztó részleteket tudnak meg Lauren új barátjáról. Mindeközben Thunderbird segít Blinknek a múltjáról beszélni, Jace pedig zöld utat ad egy speciális megfigyelési programnak Dr. Campbell segítségével.

  Következő vetítés
  december 5., kedd 21.00
  12+12+
  A Foxon
  Következő vetítés
  december 6., szerda 21.55
  12+12+
  A Foxon
 • 8

  8. rész

  +

  Egyre több menekült érkezik a mutánsokhoz, de a csapat váratlan veszéllyel szembesül, amikor az egyik jövevényről kiderül, hogy az Őrszem Szolgálat kémje. Mindeközben Reed meglátogatja rég nem látott édesapját, és kiderül, hogy a családi titkok még hasznosnak bizonyulhatnak.

  Következő vetítés
  december 12., kedd 21.00
  12+12+
  A Foxon
  Következő vetítés
  december 13., szerda 21.55
  12+12+
  A Foxon
 • 9

  +

  Következő vetítés
  december 19., kedd 21.00
  12+12+
  A Foxon
  Következő vetítés
  december 20., szerda 21.55
  12+12+
  A Foxon
 • 10

  +

 • 11

  +

 • 12

  +

 • 13

  +

Specialis