The Strain - A kór

16+16+

kedd 00.20

US Seals Vs Vampires

epizód. 1 - évad. 3
02:02

Mikor láthatom?

 1. augusztus 22., kedd 00.20

  Az orvlövész (E10 - E02)

 2. augusztus 22., kedd 23.10

  Zsákutca (E11 - E02)

 3. augusztus 29., kedd 22.20

  Fénytelenül (E12 - E02)

Leírás

A The Strain -A kór egy vérfagyasztó thriller, amely Dr. Ephraim Goodweather történetét meséli el, aki a Járványügyi Hivatal gyorsreagálású Kanári Csoportját vezeti New Yorkban. Csapatával együtt riasztják, hogy vizsgáljanak ki egy rejtélyes járványkitörést, amely egészen az ősi és gonosz vámpírizmusig vezethető vissza. Miközben a vírus terjed, Eph, csapata és pár átlagos New York-i háborút indít az emberiség jövőjéért. A sorozat alkotói, vezetői producerei és írói Guillermo del Toro és Chuck Hogan együtt készítették a Strain bevezető epizódjának forgatókönyvét, amelyet del Toro rendezett. Az Emmy-díjas író és producer Carlton Cuse gyártásvezetőként, íróként és vezető producerként működik közre. Gary Ungar szintén vezető producerként dolgozik a stábbal.

Klipek

Epizódok

 • 1

  New York erős

  +

  A harmadik évad elején New York csatatérré változik. A szövetségi kormány lemond a városról, így a lakók egyedül kénytelen harcolni a túlélésért. A kérdés az, hogy ki győzedelmeskedik majd? Az emberek vagy a vámpírok? Hőseink nyernek néhány csatát, de a háborúban vesztésre állnak. Lassan szétforgácsolódó csapatukat személyes ellentétek – árulás, csalódás és bizalmatlanság – gyengítik. Mindeközben a Mester közel áll a világ végső és visszafordíthatatlan átformálásához. Vajon van még remény a város és az emberiség megmentésére?

 • 2

  A fehér oldat

  +

  Eph nem tud dönteni a Mester ajánlatáról, aki azt ígérte, hogy visszaadja neki Zacket. Dutch régi barátokkal találkozik, de nem tudja, hogy velük vagy Fet, Eph és Setrakian oldalán van-e nagyobb biztonságban. Palmer válaszokat akar Setrakian titkos vámpírvér-kezeléseivel kapcsolatban, és kideríti, hogy miként szerezheti meg őket.

 • 3

  Elsőszülött

  +

  Az Occido Lumen odaveszett. Ellopták. Setrakian és Fet versenyt fut az idővel, hogy visszaszerezzék. Gus és Angel próbál elbújtatni egy titkos vendéget, miközben egy rendőrségi házkutatást is igyekeznek elkerülni, és fény derül Quinlan bosszúvágyára.

 • 4

  Elment, de nem felejtjük

  +

  A fertőzés új szakaszba lép. Fet ünnepelni akar, ám Setrakian és Eph aggódnak, hogy újabb feladatok várnak rájuk. Justine egy új, vonakodó sereget állít hadrendbe, miközben Eichhorst dühében a megtorlást fontolgatja.

 • 5

  Őrültek

  +

  Miközben Abraham és Quinlan a Lumenben keresik a Mester legyőzésének kulcsát, Abraham felidézi amszterdami találkozását egy másik strigoival 1972-ben. Mindeközben Eph és Dutch igyekszik megakadályozni a strigoik kommunikációját, Vasiliy pedig felderíti a lények legújabb tervét.

 • 6

  A Central Park-i csata

  +

  Fet kemény csapást mér a strigoi sereg központjára, miközben Justine veszélyes vállalkozásra adja a fejét, hogy örökre elűzze a vámpírokat Manhattanből. Gus és Angel az életéért és szabadságáért küzd, de morális dilemmával kell szembenézniük.

 • 7

  Kollaboránsok

  +

  Setrakian felvillantja a reményt, mert új tervet dolgoz ki a Mester csapdába ejtésére, Eph és Dutch pedig felkutatja a Mester „hangját”. A törékeny és haldokló Palmernek Setrakian segítségére van szüksége, hogy hozzáférjen a fehér oldathoz az alku betartása érdekében. Fetet súlyos személyes veszteség éri, és feltárul egy régóta rejtegetett családi titok.

 • 8

  Fehér fény

  +

  A Mester hangja erősebbnek és halálosabbnak bizonyul, mint amire Eph és Dutch számított. Fet és Setrakian megtalálja az egyiptomi hajó rakományát, és ráébrednek, hogy talán túl nagy fába vágták a fejszéjüket.

 • 9

  Győzelem, vagy halál

  +

  A város lassan elbukik. Eph és Dutch kétségbeesett versenyt futnak az idővel, hogy befejezzék a Mester megállítására tervezett új eszközüket, mielőtt a várost végleg ellepnék a vámpírok. Justine, Gus és Angel utolsó harcát vívja a terjedő vírussal szemben. Palmer bosszút áll a múltért, de talán túl messzire merészkedik.

 • 10

  A bukás

  +

  Az emberiség a megsemmisülés szélére sodródott. A Mester végre kilép az árnyak közül, és megkezdődik a végjáték, amelynek csak egyetlen győztese lehet. Eph, Fet, Setrakian és Dutch kénytelen túllépni a személyes ellentéteken, hogy utolsó, kétségbeesett próbálkozást tegyen a vírus kiirtására.