szombat

április 29.

 • 01.50

  Szellemekkel suttogó

  12+12+
  +

  Kettős exponálás, 3. évad | 6. epizód

  Rick randevúra hívja az egyik kollégáját, aki a fényképészeti tanszéken professzor. Amikor azonban az egyik diák le akarja őket fényképezni, a nő hirtelen elmenekül. Rick megnézi a képeket, és döbbenten fedezi fel, hogy Claudia egyiken sem látszik, ezért Melindához fordul segítségért.

  Ugrás a sorozathoz
 • 02.35

  Szellemekkel suttogó

  12+12+
  +

  A boldogtalan médium, 3. évad | 7. epizód

  Egy híres médium látogat el Grandview városába, s Melinda természetesen a közönség soraiban foglal helyet az előadásán. A műsor közben azonban megpillant egy szellemet, amelyet a híresség furcsa módon nem érzékel, majd ez által egy fiatal lány eltűnésének ügyébe bonyolódik.

  Ugrás a sorozathoz

vasárnap

április 30.

 • 06.05

  Ínyenc Afrika

  12+12+
  +

  Entebbe, Uganda, 2. évad | 9. epizód

  Ugandában imádnak bulizni, olyannyira, hogy 2004-ben az ország a világ alkoholfogyasztási rangsorának első helyére került, így nem meglepő, hogy a nagyobb városok tele vannak kocsmákkal. Ebben az epizódban Kiran megkóstolja a hírhedt ugandai házi sört, amely nem is csúszik olyan könnyen, mint gondolnánk, és összedob mellé némi nassolnivalót. Mindeközben meglátogat egy disznófarmot is, és egy találóan „Másnaposság klinikának” nevezett hentesüzletet. A hús mellé pedig egy kis köretet is szerez a közeli mocsárból.

  Ugrás a sorozathoz
 • 06.35

  Ínyenc Afrika

  12+12+
  +

  Baringo, Kenya, 2. évad | 10. epizód

  A Baringo-tó sivatagos területen fekszik, vízszintje mégis drasztikusan emelkedett az elmúlt években. Ez egyrészt a környező növényvilág pusztulását vetíti előre, másrészt a halállomány növekedését, ami nagyon fontos a helyi Il Chamus törzs számára, akik szinte teljes egészében a tóra hagyatkoznak. Az itt élők fő tápláléka a nílusi tilápia, halászati módszereik pedig nem sokat változtak az elmúlt 200 évben. Törékeny tutajokon merészkednek a krokodiloktól és vízilovaktól hemzsegő vízbe, hogy megszerezzék az aznapi betevőt, amelyet aztán füstöléssel tartósítanak. Kiran is vízre száll, a zsákmányból pedig ízletes fogást készít a törzs tagjainak. Az egyik közeli szigeten még a moringa fát is megtalálja, amelynek kérge egészséges hozzávalóul szolgálhat egy éttermi specialitáshoz.

  Ugrás a sorozathoz
 • 07.05

  Ínyenc Afrika

  12+12+
  +

  Jima, Etiópia, 2. évad | 11. epizód

  Etiópia a kávé szülőhazája, hiszen a kávécserje itt, a Kaffa régióban nőtt először vadon. Kiran bebizonyítja, hogy a kávé milyen fontos része az etióp kultúrának. Az utazás Addis Ababában kezdődik, ahol minden sarkon áll egy kávéház, de bekukkanthatunk egy üzembe is, ahol Kiran megtanulja a kávébab kiválogatásának és megtisztításának alapszabályait, sőt még az ízlelőbimbóit is kényeztetheti egy kicsit. Később egy helyi gazdálkodóval is találkozik, akitől megtudhatjuk, hogy mi köze a kecskének a kávéhoz, Kiran pedig egy ízletes fogással lepi meg vendéglátóját és családját.

  Ugrás a sorozathoz
 • 07.35

  Ínyenc Afrika

  12+12+
  +

  Rágcsálók és ragadozók – Mombasa, Kenya, 2. évad | 12. epizód

  A Mombasatól északra fekvő, pálmákkal borított hegyek között bújik meg egy kicsiny, Kaloleni nevű falu. Az itt élők furcsa vadat hajtanak: mezei patkányokra vadásznak, amelyek között akkora példányok is akadnak, hogy azzal négy felnőtt férfi is jóllakhat. Kiran eltanulja a helyiek ravasz patkányfogó módszereit, és a faluban termesztett lédús gyümölcsök segítségével ízletes csemegét készít. Ám szokatlan utazásának itt még nincs vége, ugyanis ellátogat egy közeli krokodilfarmra, amely az elmúlt évek egyik legjövedelmezőbb üzletévé vált az országban. Itt megismerkedik a krokodiltenyésztés fogásaival, és komoly zsákmánnyal tér vissza éttermébe, hogy egy kreatív, új étellel álljon elő.

  Ugrás a sorozathoz
 • 08.10

  A Grace klinika

  12+12+
  +

  Fájó sebek, 3. évad | 18. epizód

  Egy koreai háborúban megsérült veteránból kiveszik a golyót, ami ezidáig nem okozott panaszt a betegnek. A férfi arra gyanakszik, hogy saját beosztottjai lőttek rá, mivel nem tetszett nekik a parancs. Abban reménykedik, hogy a golyó elemzésekor kiderül az igazság. Izzie kezdettől fogva nem helyeselte George kapcsolatát Callie-vel, de mióta összeházasodtak, ezt szinte naponta szóvá is teszi. Callie úgy érzi, Izzie belezúgott George-ba. A fiú képtelenségnek tartja. Alex továbbra is figyelemmel kíséri az ismeretlen terhes nő kezelését. Meredith nagy nehezen beleegyezik, hogy együtt vacsorázzon apjával és annak új feleségével.

  Ugrás a sorozathoz
 • 09.05

  A Grace klinika

  12+12+
  +

  Tévedni emberi dolog, 3. évad | 19. epizód

  Izzie döbbenten tapasztalja, hogy George egyáltalán nem emlékszik arra, mi történt éjjel kettejük között. Meredith úgy érzi, Derek túlságosan atyáskodik felette, mióta kis híján vízbe fúlt. Callie apja a városba érkezik, a lány retteg, hogy az apjának nem fog tetszeni George.

  Ugrás a sorozathoz
 • 10.00

  A Grace klinika

  12+12+
  +

  Riválisok, 3. évad | 20. epizód

  Meredithnek kezd terhére lenni mostohaanyja, Susan. Cristina egyre nehezebben viseli azt, hogy régi és új barátja egyazon klinikán dolgoznak, ráadásul a két férfi a sebészeti osztály vezető posztjáért is rivalizál egymással. Ugyanezért az állásért verseng Derek, Mark és Addison is. Alex továbbra is keresi az ismeretlen terhes nő rokonait. Izzie vállalja a donorságot, csontvelőt ad egykor örökbe adott kislányának.

  Ugrás a sorozathoz
 • 10.55

  A Grace klinika

  12+12+
  +

  A nagyon fontos beteg, 3. évad | 21. epizód

  A Grace klinika igazgatótanácsának elnöke furcsa problémával vonul be a klinikára. Mindenki a VIP beteg kegyeit lesi, a sebészeti osztályvezető posztjáért versengő sebészek mindegyike okosabb akar lenni, hogy jó pontot szerezzen a befolyásos embernél. Izzie és George szembesül a hűtlenség és házasságtörés néhány példájával. Burke egyre nagyobb nyomást gyakorol Cristinára az esküvővel kapcsolatban.

  Ugrás a sorozathoz
 • 11.50

  A Grace klinika

  12+12+
  +

  Döntések és kalamajkák 2/1., 3. évad | 22. epizód

  Addison lefeküdt Alex-szel, de a fiú nem kívánja folytatni a kapcsolatot, ráadásul Mark azt mondta, nem bírta ki a szexmentes időszakot. Ezek után Addison úgy dönt, szabadságra van szüksége. Elutazik meglátogatni barátait, egy Los Angeles-i magánklinika üzemeltetőit. Cristina mini esküvős tervei szertefoszlanak, amikor megjelenik anyja, Helen, valamint Burke anyja, Jane, hogy segítsenek megszervezni az esküvőt.

  Ugrás a sorozathoz
 • 12.45

  A Simpson család

  12+12+
  +

  Rémségek Simpson háza 21, 22. évad | 4. epizód

  A 21. Rémségek Simpson háza epizódban Bart és Milhouse csapdába esnek egy különös társasjátékban, Homer és Marge nyomozni kezd egy gyilkos után, Lisa pedig beleszeret egy fiatal vámpírba.

  Ugrás a sorozathoz
 • 13.10

  A Simpson család

  12+12+
  +

  Amilyen az anyja, olyan a lánya, 22. évad | 5. epizód

  Amikor Lisa megtudja, hogy Marge épp olyan okos volt, mint ő, mielőtt ellustult volna, a lány úgy dönt, hogy összeszedi magát (és feláldozza a művészetek és a zene iránti rajongását), nehogy ugyanazt a hibát kövesse el, mint édesanyja. Mindeközben Bart nyilvánosan megalázza Nelsont, és így az iskola legújabb kötözködője lesz belőle.

  Ugrás a sorozathoz
 • 13.40

  A Simpson család

  12+12+
  +

  Montgomeríti, 22. évad | 6. epizód

  Mr. Burns magára marad, miután megvásárolja a vakcinát egy képzelt betegség ellen, amelyet a média talált ki, és egy öngyilkossági kísérlet után beköltözik Simpsonékhoz.

  Ugrás a sorozathoz
 • 14.05

  A Simpson család

  12+12+
  +

  A nagybetűs város, 28. évad | 3. epizód

  Homer vakációzni viszi a családot Bostonba, miután rajtakapja Bartot, hogy egy rivális focicsapatnak szurkol.

  Ugrás a sorozathoz
 • 14.35

  A Simpson család

  12+12+
  +

  Rémségek Simpson háza 13, 14. évad | 1. epizód

  Először Homer egy mágikus függőágy segítségével klónozza magát a „Küld a klónokat” című részben. Aztán puskákkal hadonászó zombik támadják meg Springfieldet, miután betiltják a fegyverviselést a „Rettegési és borzongási jog”-ban. Végül a Simpson család csapdába esik egy szigeten, ahol az emberek állatokká változnak a „Dr. Hibbert szigete” című fejezetben.

  Ugrás a sorozathoz
 • 15.00

  A Simpson család

  12+12+
  +

  Kipengetett vakáció, 14. évad | 2. epizód

  Homer rock and roll táborba utazik, ahol találkozik Mick Jaggerrel és Keith Richardsszal a Rolling Stonesból, miután egy rejtett kamerás műsorban bevallja, hogy utálja családját és munkáját.

  Ugrás a sorozathoz
 • 15.30

  Barátaim jobb élete

  12+12+
  +

  Anya vagy banya?, 1. évad | 7. epizód

  Kate azt hiszi, hogy megtalálta Mr. Tökéletest, ám megtudja, hogy a férfinak van egy lánya előző kapcsolatából. A dolgok csak még bonyolultabbá válnak, amikor Will is bekerül a képbe. Bobby nem hiszi el, hogy a táncórára járó egyik édesapa flörtöl Andivel, aki kétségbeesetten próbálja bizonyítani, hogy nem veszítette el csáberejét. Jules és Lowell aláírnak egy szerződést egy új házra, és némileg nagyobb lakásavató ajándékot kapnak Bobbytól és Anditől, mint azt barátaik tervezték.

  Ugrás a sorozathoz
 • 15.55

  Barátaim jobb élete

  12+12+
  +

  A bábmester, 1. évad | 8. epizód

  Bobby meggyőzi Andit, hogy vegyenek fel egy bébiszittert, mert segítségre van szüksége Charlie-val. Andi édesanyja, Barbara ennek egyáltalán nem örül, mert remekül el van Charlie-val, csak éppen az őrületbe kergeti Bobby-t. Ám Andi hamarosan az édesanyja pártját fogja, amikor meglátja a dadafelhozatalt. Will útmutatást ad Zacnek a szerelmeskedés művészetéről, hogy újabb esélyt kaphasson Kate-nél. Lowell édesanyja meglepetés esküvői ajándékot küld Julesnak, ami okoz némi galibát.

  Ugrás a sorozathoz
 • 16.25

  Szellemekkel suttogó

  12+12+
  +

  Kettős exponálás, 3. évad | 6. epizód

  Rick randevúra hívja az egyik kollégáját, aki a fényképészeti tanszéken professzor. Amikor azonban az egyik diák le akarja őket fényképezni, a nő hirtelen elmenekül. Rick megnézi a képeket, és döbbenten fedezi fel, hogy Claudia egyiken sem látszik, ezért Melindához fordul segítségért.

  Ugrás a sorozathoz
 • 17.20

  Szellemekkel suttogó

  12+12+
  +

  A boldogtalan médium, 3. évad | 7. epizód

  Egy híres médium látogat el Grandview városába, s Melinda természetesen a közönség soraiban foglal helyet az előadásán. A műsor közben azonban megpillant egy szellemet, amelyet a híresség furcsa módon nem érzékel, majd ez által egy fiatal lány eltűnésének ügyébe bonyolódik.

  Ugrás a sorozathoz
 • 18.15

  Szellemekkel suttogó

  12+12+
  +

  Rossz vér, 3. évad | 8. epizód

  Melinda megismerkedik egy apával és a lányával, akik egy családi tragédia után költöztek a városba, hogy új életet kezdjenek. Ám hamarosan kiderül, hogy a házban, amelyben laknak, két elvetemült szellem garázdálkodik, akik azzal ütik el az örökkévalóságig hátralévő óráikat, hogy sorra elüldözik az ott lakókat. A lelkek pedig ezúttal megszállják a családot, és egymás ellen fordítják őket, az anya halála miatti bűntudatukat kihasználva.

  Ugrás a sorozathoz
 • 19.10

  Szellemekkel suttogó

  12+12+
  +

  Minden szellem Grandview-ba tart, 3. évad | 9. epizód

  Melinda és Jim egy hétvégi kempingezés során találkoznak egy kislánnyal, aki elszökött otthonról. Melinda pedig hamarosan rájön, hogy sok közös vonásuk van egymással, majd segít megnyugvást találni a zaklatott gyermeknek.

  Ugrás a sorozathoz
 • 20.05

  Az Álmosvölgy legendája

  12+12+
  +

  Az állam fői, 4. évad | 3. epizód

  Amikor Crane egyik legnagyobb ellenfele érkezik a városba, aki Washington legmagasabb rangú tisztségviselőinek biztonságát is veszélybe sodorhatja, a csapat kénytelen gyors megoldást keresni. Jake úgy ismeri a csatornákat, mint a tenyerét, és ez a kirakós fontos darabkájának bizonyul, miközben feltárják a múlt titkait, amelyek a válaszokhoz is elvezethetnek.

  Ugrás a sorozathoz
 • 21.00

  Légió

  12+12+
  +

  Negyedik fejezet, 1. évad | 4. epizód

  David bajba keveredik, miközben barátai válaszok után kutatnak.

  Ugrás a sorozathoz
 • 22.05

  Hideg nyomon

  16+16+
  +

  Eltűnik a Boston melletti Dorchesterből a négyéves Amanda McCready. A rendőrségi nyomozás eredménytelenségét látva a kislány elkeseredett nagyszülei felbérelnek két magándetektívet. Nyomozása során Patrick Kenzie és Angie Gennaro egyre mélyebbre süllyed Boston árnyékvilágában, a drogosok, csalók és pedofilok birodalmába. Amikor a média felkapja az ügyet a két magánkopó kénytelen a helyi rendőrkapitány és a nagymenő zsaru, Remy Bressant segítségét kérni. Miközben megoldódni látszik az ügy, Patrick szörnyű titokra bukkan, ami erkölcsi dilemma elé állítja.

  Ugrás a filmhez
 • 00.10

  Da Vinci démonai

  16+16+
  +

  Az ítélet, 1. évad | 5. epizód

  Mivel tudja, hogy a da Vinci elleni vádak csupán Róma koholmányai, Lorenzo utasítja Piero da Vincit, hogy védje meg törvényen kívüli fiát a bíróság előtt. Ferdinánd király és a vallásosságáról messze földön ismert Izabella spanyol királyné Firenzébe érkezik, hogy üzleti ügyben tárgyaljon Lorenzóval, és egy színdarabot is megtekintenek Giuliano rendezésében. Az előadás alatt Leonardo sarokba szorítja a korrupt bírót, és eléri, hogy ejtsék az ellene felhozott vádakat. Da Vinci visszatér műhelyébe, ahol a Török várja.

  Ugrás a sorozathoz
 • 01.15

  Da Vinci démonai

  16+16+
  +

  Az ördög, 1. évad | 6. epizód

  A Török az Abessziniai után küldi Leonardót, mert a férfi segíthet a Levelek Könyvének megtalálásában. Leonardo Havasalföldre utazik Zoroasterrel és Nicóval, hogy találkozzon Vlad Drakulával, a Karóbahúzóval, mert ő tartja fogva az Abessziniait. Firenzében Lorenzo és Piero tárgyalásokat folytat Urbino hercegével, hogy szövetséget kössenek, miközben Giuliano mindent tűvé tesz a valódi kém után, mert tisztára akarja mosni Becchi nevét. Leonardo megküzd Vlad Drakulával, és végül újabb nyomra bukkan a Levelek Könyvével kapcsolatban.

  Ugrás a sorozathoz
 • 02.15

  Szellemekkel suttogó

  12+12+
  +

  Rossz vér, 3. évad | 8. epizód

  Melinda megismerkedik egy apával és a lányával, akik egy családi tragédia után költöztek a városba, hogy új életet kezdjenek. Ám hamarosan kiderül, hogy a házban, amelyben laknak, két elvetemült szellem garázdálkodik, akik azzal ütik el az örökkévalóságig hátralévő óráikat, hogy sorra elüldözik az ott lakókat. A lelkek pedig ezúttal megszállják a családot, és egymás ellen fordítják őket, az anya halála miatti bűntudatukat kihasználva.

  Ugrás a sorozathoz
 • 03.00

  Szellemekkel suttogó

  12+12+
  +

  Minden szellem Grandview-ba tart, 3. évad | 9. epizód

  Melinda és Jim egy hétvégi kempingezés során találkoznak egy kislánnyal, aki elszökött otthonról. Melinda pedig hamarosan rájön, hogy sok közös vonásuk van egymással, majd segít megnyugvást találni a zaklatott gyermeknek.

  Ugrás a sorozathoz

hétfő

május 1.

 • 06.00

  Keleti falatok nyugaton

  12+12+
  +

  Falmouth, 1. évad | 4. epizód

  Wan séf mai állomása a cornwalli Falmouth tengerparti városa, ahol egy gyors ételeken élő egyetemistát próbál bevezetni a főzés világába. Megmutatja, hogyan készíthet kínai csirkét sült tésztával és ízletes tofus garnélarák levest. A mai street food megmérettetésen egy ikonikus brit étel lesz az ellenfele: a sült hal hasábburgonyával! Vajon thai haltortája felveheti a versenyt az ország kedvencével?

  Ugrás a sorozathoz
 • 06.35

  Ínyenc Afrika

  12+12+
  +

  Zambia, 3. évad | 1. epizód

  Kiran Jethwa szakács Zambia központi provinciájában kóstolja végig a rengeteg különleges gombákat, amelyek évente három hónapig ellátják élelemmel a helyi gyűjtőket. Kiran három fajta segítségével fantasztikus lakomát készít, amely szinte duzzad a csodás ízektől és az élénk színektől. Ahogy Kiran is állítja, a hozzávalók egyszerűen világszínvonalúak.

  Ugrás a sorozathoz
 • 07.05

  Ínyenc Afrika

  12+12+
  +

  Pemba - Mozambik, 3. évad | 2. epizód

  Kiran Jethwa szakács minden bátorságát összeszedi a gasztronómia kedvéért, és elejt egy veszélyes barrakudát. Ez a ragadozó gyakran forgatja fel az óceán melletti halfarmok napi rutinját, miközben próbál bejutni a hálón, hogy megdézsmálja az itt tenyésztett kobokat. Kiran és egy régi iskolatársa szigonypuskákkal merül le a tenger mélyére, és próbálja megtartani minden ujját a filmbe illő kaland során. A nap végén egy ízletes sütögetéssel lazíthatnak.

  Ugrás a sorozathoz
 • 07.35

  Ínyenc Afrika

  12+12+
  +

  Hoedspruit - Dél-Afrika, 3. évad | 3. epizód

  Kiran megpróbálja kideríteni kedvenc dél-afrikai finomságának, a napon szárított hússzeletnek az eredetét. Először meglátogatja az egyik hentest, aki a népszerű fogás és a hozzá használt szupertitkos pácfűszerek elkészítésére szakosodott. Aztán ellátogat egy gyönyörű vadrezervátumba, hogy különböző vadon növő ehető (és nem annyira ehető) kincseket gyűjtsön össze, mielőtt megpróbál elejteni egy fürge impalát egy profi vadász és sasszemű kísérője segítségével. Miután a vadhús a tarisznyába kerül, Kiran ínycsiklandó fogást, egy igazi afrikai fogást készít.

  Ugrás a sorozathoz
 • 08.00

  Bűbájos boszorkák

  12+12+
  +

  Ölelő karok, 7. évad | 1. epizód

  Phoebe úgy érzi, elfáradt a tanácsadásban, ezért Elise tanácsára felbérel egy "szellemírót", aki helyette, a nevében írja meg a cikkeket, ám az író Phoebe legnagyobb meglepetésére egy vonzó férfi. Barbas megkörnyékezi Leo-t, aki hatására megöl egy újabb, ezúttal tényleg ártatlan Égit... Piper és Leo elmennek egy ismerősük indiai esküvőjére, ahol megszállja őket az indiai istenpár, Shakti és Shiva szelleme.

  Ugrás a sorozathoz
 • 08.55

  Bűbájos boszorkák

  12+12+
  +

  Mellbevágó problémák, 7. évad | 2. epizód

  Paige elvállalja, hogy a Varázssuli igazgatója lesz, ám rögtön az első nap néhány rosszalkodó diák megidézi a múltból a meztelen Lady Godivát. Phoebe teljesen kiakad, amikor elküldik őt és Pipert egy étteremből, mert Piper egy takaró alatt szoptatta Christ. Úgy dönt, álnéven ír a saját rovatába egy levelet, és ráveszi Leslie-t, hogy az ő leveléről szóljon a cikk, hogy kiállhasson nővére mellett...

  Ugrás a sorozathoz
 • 09.55

  Szellemekkel suttogó

  12+12+
  +

  Minden szellem Grandview-ba tart, 3. évad | 9. epizód

  Melinda és Jim egy hétvégi kempingezés során találkoznak egy kislánnyal, aki elszökött otthonról. Melinda pedig hamarosan rájön, hogy sok közös vonásuk van egymással, majd segít megnyugvást találni a zaklatott gyermeknek.

  Ugrás a sorozathoz
 • 10.50

  Szellemekkel suttogó

  12+12+
  +

  A karácsony szelleme, 3. évad | 10. epizód

  Melinda legújabb szelleme a Télapónak hiszi magát és úgy dönt, hogy megleckéztet egy apát, aki elhanyagolja a gyermekét. Időközben azonban érdekes kapcsolatra derül fény közte és a család között.

  Ugrás a sorozathoz
 • 11.45

  A Grace klinika

  12+12+
  +

  Döntések és kalamajkák 2/2., 3. évad | 23. epizód

  Barátai klinikáján Addison segít egy béranya szülésénél, akinél a terhesség végén komplikációk léptek fel. Susannél, aki egyszerű csuklással megy be a Grace klinikára, szövődmények jelentkeznek. Izzy aggódik George döntése miatt. Miután Derek megműti az Avának keresztelt ismeretlen terhes nőt, a lánynak lassanként visszatér az emlékezete.

  Ugrás a sorozathoz
 • 12.35

  Bűbájos boszorkák

  12+12+
  +

  Mellbevágó problémák, 7. évad | 2. epizód

  Paige elvállalja, hogy a Varázssuli igazgatója lesz, ám rögtön az első nap néhány rosszalkodó diák megidézi a múltból a meztelen Lady Godivát. Phoebe teljesen kiakad, amikor elküldik őt és Pipert egy étteremből, mert Piper egy takaró alatt szoptatta Christ. Úgy dönt, álnéven ír a saját rovatába egy levelet, és ráveszi Leslie-t, hogy az ő leveléről szóljon a cikk, hogy kiállhasson nővére mellett...

  Ugrás a sorozathoz
 • 13.35

  Bűbájos boszorkák

  12+12+
  +

  Hisztis tiniboszik, 7. évad | 3. epizód

  Paige és Phoebe szeretnék, ha Piper beleegyezne Chris boszorkánykeresztelőjébe, ezért mielőtt nővérüknek megmondanák ötletüket, meghívják Victort és megidézik Nagyit, hiszen akkor Piper majd nem fogja lemondani a keresztelőt, ha úgyis meghívták a vendégeket. Wyatt folyton pikkel Chrisre, és piszkálja, ezért Nagyi viszály elleni varázslatot alkalmaz rajtuk, ami azonban a Bűbájosokra hárítja a viszályt, újra tinivé varázsolva a lányokat.

  Ugrás a sorozathoz
 • 14.35

  A Simpson család

  12+12+
  +

  Bart vs. Lisa vs. harmadik osztály, 14. évad | 3. epizód

  A legutóbbi dolgozateredményeknek köszönhetően Lisa magasabb osztályba léphet, mivel ő érte el a legjobb eredményt, Bartot viszont megbuktatják, mert ő teljesített a legpocsékabbul. Mindeközben Homer műholdas TV-re vált.

  Ugrás a sorozathoz
 • 15.00

  A Simpson család

  12+12+
  +

  Marge megmutatja, 14. évad | 4. epizód

  Mivel attól tart, hogy Homer már nem vonzódik hozzá, Marge egy kórházban zsírleszívást szeretne végeztetni magán, de végül a Quimby polgármester titkárnőjének szánt mellimplantátumokat ültetik be neki. Mindeközben Bart és Milhouse véletlenül bajba sodorják Ropi bohócot egy tévés csoportnál, miután végrehajtanak egy kaszkadőrmutatványt, amelyet a Batman című sorozat egyik 1960-as epizódjában láttak, ahol Ropi egy Jokerhez és Rébuszhoz hasonló főgonoszt alakított.

  Ugrás a sorozathoz
 • 15.30

  A Grace klinika

  12+12+
  +

  Döntések és kalamajkák 2/2., 3. évad | 23. epizód

  Barátai klinikáján Addison segít egy béranya szülésénél, akinél a terhesség végén komplikációk léptek fel. Susannél, aki egyszerű csuklással megy be a Grace klinikára, szövődmények jelentkeznek. Izzy aggódik George döntése miatt. Miután Derek megműti az Avának keresztelt ismeretlen terhes nőt, a lánynak lassanként visszatér az emlékezete.

  Ugrás a sorozathoz
 • 16.25

  A médium

  12+12+
  +

  Az igazi Fred Rovick jelentkezzen, 6. évad | 14. epizód

  Allison próbál rájönni, miért látja folyton egy adott férfi arcát minden ember arca helyén. Eközben Arial új barátot szerez babysitterkedés alatt.

  Ugrás a sorozathoz
 • 17.20

  Szellemekkel suttogó

  12+12+
  +

  A karácsony szelleme, 3. évad | 10. epizód

  Melinda legújabb szelleme a Télapónak hiszi magát és úgy dönt, hogy megleckéztet egy apát, aki elhanyagolja a gyermekét. Időközben azonban érdekes kapcsolatra derül fény közte és a család között.

  Ugrás a sorozathoz
 • 18.15

  Szellemekkel suttogó

  12+12+
  +

  Zsákolj, ha tudsz!, 3. évad | 11. epizód

  Ned kosárlabdameccsén egy dühös szellem borzolja a kedélyeket, aki a halálát akarja megtorolni diáktársain. Eközben újra felbukkan az egyetemista Justin Yates, akinek egy Melinda-t leleplező videó került a birtokába.

  Ugrás a sorozathoz
 • 19.10

  A Simpson család

  12+12+
  +

  De mit kóstál az a dög?, 22. évad | 7. epizód

  Bart egy sérült galambot ápolgat, ám kutyájuk egy óvatlan pillanatban elfogyasztja a szárnyast, így Bartnak döntenie kell, hogy képes-e megbocsátani az ebnek, vagy örökre meg kell válnia tőle.

  Ugrás a sorozathoz
 • 19.35

  A Simpson család

  12+12+
  +

  Karácsonyi kínlódás, 22. évad | 8. epizód

  Ebben a négy részből álló karácsonyi különkiadásban (amely a 17. évad karácsonyi műsorára hasonlít) Bart kiegyenlíti a számláját a Mikulással, Lisa egy Becstelen Brigantyk stílusát idéző karácsonyról álmodik, Marge-ot éjszaka meglátogatja a világegyetem leghatalmasabb ereje, aki elmagyarázza neki a karácsony valódi jelentését, a Simpson család tagjai pedig bábfiguraként tűnnek fel Katy Perry oldalán.

  Ugrás a sorozathoz
 • 20.05

  Így jártam Anyátokkal

  12+12+
  +

  Üvöltözések, 3. évad | 15. epizód

  Marshall kezd összeroppanni a munkája súlyától. Fél a főnökétől és attól, hogy az kiabálni fog vele, ha valami rosszat csinál. Aztán ez be is következik és Marshall olyat tesz, amit nem gondolt volna magáról: sírva fakad. Barney-nak elmélete van amit a "kiabálás láncá"-nak hív, ezért megpróbálja elérni, hogy Marshall is kiabáljon valakivel.

  Ugrás a sorozathoz
 • 20.30

  Így jártam Anyátokkal

  12+12+
  +

  Homokvár, 3. évad | 16. epizód

  Ebben a részben feltűnik Robin régi szerelme Simon, aki a többiekből ellenérzéseket vált ki. Ezzel szemben Robin teljesen odavan, ugyanúgy ahogy tini korában is. Nem tűnik fel neki, hogy Simon csak kihasználja és megalázza. Kiderül, hogy Robinnak van mégegy régi videóklippje, Barney ezt mindenáron meg akarja szerezni, de kicsit máshogy alakul az estéjük...

  Ugrás a sorozathoz
 • 21.00

  Az Álmosvölgy legendája

  12+12+
  +

  4. rész, 4. évad | 4. epizód

  Amikor egy olyan szörny tör a városra, amely áldozataiban azok legrémisztőbb személyes emlékeit idézi fel újra, a csapat kénytelen megtalálni a lény gyenge pontját, hogy megmentsék egyik barátjukat. Mindeközben Jenny szokatlan kapcsolatot épít, amely fontos lehet a világ megmentése szempontjából. Vajon a csapat győzedelmeskedhet az egyik legalattomosabb szörnyön?

  Ugrás a sorozathoz
 • 22.00

  Outcast

  18+18+
  +

  5. rész, 2. évad | 5. epizód

  Kyle közelebb kerül Sidney megtalálásához, miközben Anderson váratlan szövetségesre bukkan. Rome közösségének egyik fontos tagjáról kiderül, hogy a megszállottak ügynöke, és csak néhányan ússzák meg ép bőrrel a találkozást.

  Ugrás a sorozathoz
 • 23.00

  The Walking Dead

  16+16+
  +

  Külön utakon, 5. évad | 7. epizód

  A csapat több részre szakad, néhányan mentőakcióra indulnak, a többiek a templomot őrzik. De vajon mi vár rájuk?

  Ugrás a sorozathoz
 • 23.55

  The Walking Dead

  16+16+
  +

  Kóda, 5. évad | 8. epizód

  A szabályokat és az elveket felrúgják az új ellenségek. Rick békés megegyezésre törekszik, de a másik fél talán az erőszakot választja.

  Ugrás a sorozathoz
 • 00.50

  Dr. Chance

  12+12+
  +

  A Tér és az Idő Háza, 1. évad | 8. epizód

  Meglepő helyről érkezik információ Blackstone illegális tevékenységével kapcsolatban, miközben Chance talán végre legyőzheti ellenségét.

  Ugrás a sorozathoz
 • 01.45

  Bűbájos boszorkák

  12+12+
  +

  Mellbevágó problémák, 7. évad | 2. epizód

  Paige elvállalja, hogy a Varázssuli igazgatója lesz, ám rögtön az első nap néhány rosszalkodó diák megidézi a múltból a meztelen Lady Godivát. Phoebe teljesen kiakad, amikor elküldik őt és Pipert egy étteremből, mert Piper egy takaró alatt szoptatta Christ. Úgy dönt, álnéven ír a saját rovatába egy levelet, és ráveszi Leslie-t, hogy az ő leveléről szóljon a cikk, hogy kiállhasson nővére mellett...

  Ugrás a sorozathoz
 • 02.30

  Apja, fia, unokája

  12+12+
  +

  Edie két papája, 1. évad | 5. epizód

  Amikor Gerald nem ér oda időben Edie felvételijére a környék legmenőbb óvodájába, Jimmy ugrik be helyette segíteni. Ám amikor találkozik a felvételiztetővel, véletlenül elindít egy hazugságot, amely önálló életre kel.

  Ugrás a sorozathoz
 • 02.50

  Apja, fia, unokája

  12+12+
  +

  Az Amalom, 1. évad | 6. epizód

  Jimmy randizik Sara kollégájával, de amikor nem sikerül levennie a lábáról a nőt, kénytelen pár tippet kérni Sarától.

  Ugrás a sorozathoz