A család

12+12+

péntek 23.45

Beharangozó

00:30

Mikor láthatom?

 1. február 21., szerda 21.00

  A választás napja (E11 - E01)

 2. február 23., péntek 23.45

  A választás napja (E11 - E01)

 3. február 28., szerda 21.00

  Mi tartott ennyi ideig? (E12 - E01)

Leírás

A thriller egy politikus fiának visszatéréséről szól, akit több mint egy évtizeddel ezelőtti eltűnése óta halottnak hittek. Miközben a rejtélyes fiatalembert újra befogadja a családja, felmerül a gyanú: vajon tényleg az, akinek mondja magát?

Epizódok

Évad 1
 • 1

  1. rész

  +

  Tíz évvel az eltűnése után egy politikus fia váratlanul hazatér, ami a család és a helyi közösség számára egyaránt megrázó élmény.

 • 2

  Csak a sötétség

  +

  Adam és Hank újonnan megszerzett szabadságukat ízlelgetik, és az Adammal való találkozás után Hank egy több mint 10 éve rejtegetett sötét titokkal is küszködik.

 • 3

  Kiskutyák és szörnyetegek

  +

  Egy FBI ügynök is csatlakozik a nyomozáshoz, Adam visszatér a bunkerhez, hogy felfrissítse az emlékeit, Willa megkérdőjelezi Claire indítékait, Nina pedig nyomozni kezd a segélyhívással kapcsolatban, amely Hank házához vezette a rendőrséget.

 • 4

  Tollpihe vagy acél

  +

  Meyer nyomozó és Clements ügynök egy gyermekrabló nyomába ered, akinek bűnelkövetési módszere kísértetiesen hasonlít Adam elrablójáéhoz. Mindeközben Bridey egyre mélyebbre merül a Warren család titkai közt, míg Adammel kapcsolatos információk után kutat, ám felkelti Willa gyanakvását, amikor hívatlanul szaglászik a ház körül.

 • 5

  Győztem!

  +

  Amikor Hanket csúnyán összeverik, a Warren család egyik tagját nevezi meg fő elkövetőként. Bridey megkapja Adam apasági tesztjének megdöbbentő és megkérdőjelezhetetlen eredményét.

 • 6

  Az ember, aki sehol nincs

  +

  Nina és Clements kidolgoz egy tervet, hogy előcsalogassák Dougot, és ehhez Adamet használják csalinak. Ám a dolgok balul sülnek el, amikor Adam észreveszi Dougot a bevásárlóközpontban. Megbetegszik és kórházba szállítják, míg a rendőrség tovább üldözi Dougot.

 • 7

  Míg a nap majd véget ér

  +

  Willa megpróbálja elhitetni Benről, hogy ő Adam. A család felháborodottan tudja meg, hogy Adam egy héttel korábban halt meg. Ben mindent tudott Adamről, így könnyű volt a szerepcsere. Végül a terv darabjaira hullik.

 • 8

  Édes Jane

  +

  Claire nehezen birkózik meg az Adammel kapcsolatos váratlan hírekkel, miközben Nina és John tönkretételét tervezi.

 • 9

  Összezárt hímek

  +

  Nina Meyer detektív nyomokat keres Adam történetével kapcsolatban és a terápiás alkalmakat nézi, miközben a bűnös Claire igyekszik titkon szemmel tartani Bent Hank kirohanása után.

 • 10

  Így közöld viccesen, hogy terhes vagy

  +

  Ironikus módon Hank azt hiszi, hogy kulcsfontosságú bizonyítékra tett szert, amely segíthet Ninának megoldani Adam ügyét, és – ami még fontosabb – hőst csinál belőle. Willa egyre inkább gyanakszik Benre, amikor megdöbbentő felfedezést tesz azzal kapcsolatban, hogy mi is történt valójában Adammel.

 • 11

  A választás napja

  +

  Nina körül egyre nagyobb a felfordulás, miközben Hankkel próbálják leleplezni Adam elrablóit. Willa és Claire összeesküvése fordulóponthoz érkezik.

  Következő vetítés
  február 21., szerda 21.00
  12+12+
  A Foxon
  Következő vetítés
  február 23., péntek 23.45
  12+12+
  A Foxon
 • 12

  Mi tartott ennyi ideig?

  +

  Claire végre ráébred, hogy mit kellett kibírnia Adamnek és Bennek a borzalmas sírboltban, ahol fogvatartották őket, és teljesen eluralkodik rajta a gyász, a düh és a tehetetlenség.

  Következő vetítés
  február 28., szerda 21.00
  12+12+
  A Foxon
  Következő vetítés
  március 2., péntek 23.45
  12+12+
  A Foxon