Apja, fia, unokája

12+12+

kedd 23.40

Beharangozó

00:30

Mikor láthatom?

 1. április 23., hétfő 21.00

  A harapós (E15 - E01)

 2. április 23., hétfő 21.25

  Gerald Fierce (E16 - E01)

 3. április 24., kedd 23.40

  A harapós (E15 - E01)

Leírás

A karizmatikus étteremtulajdonos, JIMMY megrögzött agglegény és nagyon népszerű a nők körében, ám élete a feje tetejére áll, amikor megtudja, hogy van egy felnőtt fia, GERALD, aki egy igazi, esetlen kocka és semmiben sem hasonlít rá. Ráadásul, ha ez nem lenne elég, Geraldnak van egy két éves lánya, így Jimmy rögtön nagypapa lesz.

Epizódok

Évad 1
 • 1

  1. rész

  +

  A sikeres étteremtulajdonos Jimmy Martino (Stamos) igazi híresség a városban, aki rég hozzászokott, hogy ő a legkifinomultabb, legjóképűbb és legszinglibb férfi a környéken. Mindez egy csapásra megváltozik, amikor váratlanul megjelenik felnőtt fia, Gerald (Josh Peck) és a srác kisbabája, Edie. Eljött az ideje, hogy Jimmy legyűrje magában az egy életen át gyakorolt, áldásos önzőségét, és megbirkózzon a ténnyel, hogy agglegényből egy szempillantás alatt nagypapává avanzsált.

 • 2

  Apakép

  +

  Míg Jimmy igyekszik hozzászokni újsütetű családjához, Gerald meglepetés gyanánt családi kirándulást szervez a tengerpartra.

 • 3

  Cserbenhagyás

  +

  Amikor Jimmy ráébred, hogy alig tud valamit új fiáról, Geraldról, úgy dönt, hogy elviszi szórakozni a városba. Mindeközben Annelise felbérel egy mixert, hogy felpörgesse kicsit az éttermet.

 • 4

  Apás este

  +

  Mivel Jimmy lemaradt Edie első születésnapjáról, a másodikra pofás zsúrt szervez az éttermébe, hogy jóvátegye a mulasztását, ám váratlanul megjelenik Sara testvére, és veszekedni kezd vele, amiért magára hagyta a nőt, akinek így egyedül kellett felnevelnie Geraldot.

 • 5

  Edie két papája

  +

  Amikor Gerald nem ér oda időben Edie felvételijére a környék legmenőbb óvodájába, Jimmy ugrik be helyette segíteni. Ám amikor találkozik a felvételiztetővel, véletlenül elindít egy hazugságot, amely önálló életre kel.

 • 6

  Az Amalom

  +

  Jimmy randizik Sara kollégájával, de amikor nem sikerül levennie a lábáról a nőt, kénytelen pár tippet kérni Sarától.

 • 7

  Szexi őrangyal

  +

  Mivel szeretné, hogy Geral bevágódjon a csajoknál, Jimmy magával viszi egy görbe estére a városba. Ám amikor Gerald belehabarodik az egyik lányba, Jimmy attól tart, hogy a nő csak ki akarja használni.

 • 8

  Gerald két papája

  +

  Jimmy megbeszéli éves hálaadás napi randiját a Malibu-parton egy dögös modellel, de kénytelen takarékra tenni a tervet, amikor beugrik Sarához, és összefut a nő volt barátjával.

 • 9

  Jimmy és fia

  +

  Jimmy felveszi Geraldot az étterembe, és gyors leckét ad neki vendéglátásból. Mindeközben Vanessa megtanítja Sarát arra, hogy miként készítsen szexi képeket Bruce-nak (Andy Daly vendégszereplésében), Anellise pedig arra bátorítja Ravit, hogy csapjon le a konyhában zajló komolytalankodásra.

 • 10

  A tökéletes fizikumú egyén

  +

  Amikor megtudják, hogy Jimmy több mint 10 éve nem járt orvosnál, Sara és Gerald egy trükkel ráveszi, hogy látogasson el a családi doktorukhoz (Dr. Phil McGraw) egy általános kivizsgálásra, amely nyugtalanító felfedezéshez vezet. Mindeközben Gerald és Vanessa Edie közelgő műtéte miatt aggódik, Annelise és Ravi pedig megtalálja Jimmy titkos széfjét.

 • 11

  A Szombanda

  +

  Amikor Jimmy újra találkozik régi barátaival, Ronnie (Bob Saget vendégszereplésében) nem kíméli, amiért új életet kezdett és családos ember lett belőle. Mindeközben Brue (Andy Daly vendégszereplésében) fontos hírekkel szolgál Sarának, Geraldot pedig alaposan meglepi Frankie (Lyndsy Fonseca vendégszereplésében) vallomása.

 • 12

  Babamodell

  +

  Vanessa és Jimmy babamodellt csinál Edie-ből Gerald és Sara tudta nélkül. Mindeközben az étteremben Annelise elveszti a hidegvérét, amikor belezúg az egyik alkalmazottba.

 • 13

  Asztalnál készült guacamole

  +

  Jimmy szeretné felpörgetni az éttermet, ezért bulit rendez egy popsztárnak, és 80-as évekbeli megjelenést kölcsönöz a helynek. Ám Ravi azzal szeretné növelni a foglalások számát, hogy az asztaloknál készít guacamolét.

 • 14

  Akciós fürdő

  +

  Jimmy szeretné bebizonyítani, hogy nincs folyton szüksége a nők elismerésére, ezért egy estét Ravival, Geralddal és pár másik férfi munkatárssal tölt egy koreai fürdőben. Mindeközben Sara, Vanessa és Annelise ellátogat Los Angeles legfelkapottabb új bárjába egy csajos este keretében.

 • 15

  A harapós

  +

  Amikor Edie-t megharapják az iskolában, Jimmy és Sara mindent megtesz a tettes megtalálása érdekében. Mindeközben Ravi megszervez egy találkozót Gerald és Vanessa számára, hogy találkozzanak egy Kirk nevű felvágós befektetővel, de a megbeszélés után már nem olyan biztosak abban, hogy üzletelni akarnak vele.

  Következő vetítés
  április 23., hétfő 21.00
  12+12+
  A Foxon
  Következő vetítés
  április 24., kedd 23.40
  12+12+
  A Foxon
 • 16

  Gerald Fierce

  +

  Amikor Gerald online fenyegetéseket kap egy zaklatótól, Jimmy megpróbálja megvédeni. Mindeközben Sara és Vanessa saját kezébe veszi a dolgokat, és ellátogat a gyerek édesanyjához, ami csak tovább ront a helyzeten.

  Következő vetítés
  április 23., hétfő 21.25
  12+12+
  A Foxon
  Következő vetítés
  április 25., szerda 00.05
  12+12+
  A Foxon
 • 17

  Párkapcsolat-élmény

  +

  Amikor Sara elhívja Jimmyt egy volt barátja bulijába, hogy játssza el az „új pasi” szerepét, Jimmy ráébred, hogy a nő iránti érzelmei talán mélyebbek, mint gondolta. Odahaza Gerald és Vanessa megkérdőjelezi szülői alkalmasságát, amikor Edie rosszalkodni kezd.

 • 18

  Catherine Sanders

  +

  Jimmy ismeretlen terepen találja magát, amikor belezúg egy gyönyörű, lendületes cégvezetőbe, aki mindig egy lépéssel előtte jár.

 • 19

  Egy pasi, akivel kavarok

  +

  Jimmy igyekszik eligazodni egy valódi kapcsolatban, Gerald és Vanessa pedig a munka és a magánélet közötti egyensúly megtalálásán dolgozik.

 • 20

  Jimmy újra 50

  +

  Jimmy képtelen elfogadni a gondolatot, hogy már 51 éves, ezért inkább rendez magának egy második 50 éves születésnapot. A parti során bevillan neki, hogy hol volt, mit csinált egy évvel ezelőtt, s hogy egy év alatt mekkora változáson ment át az élete a családjának köszönhetően.

 • 21

  A megemlékezés

  +

  Jimmy egy megható megemlékezést szervez, miközben egy fájdalmas veszteséget igyekszik feldolgozni. Sarának nehéz döntést kell meghoznia amikor Craig megkéri, hogy lépjenek előre a kapcsolatukban.

 • 22

  The Cure

  +

  Jimmy és Sara azon töpreng, hogy adjanak-e még egy esélyt a kapcsolatuknak, de Sara nem akar újra ilyen kiszolgáltatott helyzetbe kerülni. Mindeközben Gerald körmönfont lánykérést tervez.