Az Álmosvölgy legendája

12+12+

kedd 21.55

Előzetes

Évad. 4
00:30

Mikor láthatom?

 1. december 12., kedd 21.55

  Az állam fői (E03 - E04)

 2. december 14., csütörtök 01.00

  Az állam fői (E03 - E04)

 3. december 16., szombat 21.55

  Az állam fői (E03 - E04)

Leírás

Ichabod Crane halála után két és fél évszázaddal feltámad, hogy lerántsa a fátylat egy rejtélyről, amely még az alapító atyák idejéből származik.

Klipek

Epizódok

 • 1

  Columbia

  +

  Az Álmosvölgy legendájának negyedik évadában Crane és Jenny igyekszik boldogulni Abbie Mills váratlan halála után. Amikor Crane a fővárosban találja magát, kénytelen szokatlan szövetségeket kötni, hogy megtalálja a következő Tanút, mivel ráébred, hogy minden eddiginél gonoszabb erőkkel kell szembenéznie.

 • 2

  A látszat csal

  +

  Egy nagy felfedezést követően Crane és Jenny nehezen tájékoztatja Dianát a rossz hírekről. Mindeközben a csapat egy új ügyben boszorkányságra gyanakszik. Vajon Crane el tudja mondani valahogy Dianának mindazt, amit megtudott?

 • 3

  Az állam fői

  +

  Amikor Crane egyik legnagyobb ellenfele érkezik a városba, aki Washington legmagasabb rangú tisztségviselőinek biztonságát is veszélybe sodorhatja, a csapat kénytelen gyors megoldást keresni. Jake úgy ismeri a csatornákat, mint a tenyerét, és ez a kirakós fontos darabkájának bizonyul, miközben feltárják a múlt titkait, amelyek a válaszokhoz is elvezethetnek.

  Következő vetítés
  december 12., kedd 21.55
  12+12+
  A Foxon
  Következő vetítés
  december 14., csütörtök 01.00
  12+12+
  A Foxon
 • 4

  4. rész

  +

  Amikor egy olyan szörny tör a városra, amely áldozataiban azok legrémisztőbb személyes emlékeit idézi fel újra, a csapat kénytelen megtalálni a lény gyenge pontját, hogy megmentsék egyik barátjukat. Mindeközben Jenny szokatlan kapcsolatot épít, amely fontos lehet a világ megmentése szempontjából. Vajon a csapat győzedelmeskedhet az egyik legalattomosabb szörnyön?

  Következő vetítés
  december 19., kedd 21.55
  12+12+
  A Foxon
  Következő vetítés
  december 21., csütörtök 00.35
  12+12+
  A Foxon
 • 5

  5. rész

  +

  Miközben Dreyfuss küldetése egyre jobban halad, fontos dolgokat tudhatunk meg a múltjáról. Korábbi társa visszatér, hogy benyújtson egy régi számlát, és kiderül, hogy Dreyfuss nem először kerül kapcsolatba a természetfelettivel. Ne maradjon le a Malcolm Dreyfuss életével kapcsolatos izgalmakról az Álmosvölgy legendája legújabb részében.

  Következő vetítés
  január 2., kedd 21.55
  12+12+
  A Foxon
  Következő vetítés
  január 4., csütörtök 01.00
  12+12+
  A Foxon
 • 6

  Hazatérés

  +

  Amikor a csapat rájön, hogy a Dreyfuss által keresett talizmánt talán pont a legnyilvánvalóbb helyen rejtették el, kénytelenek versenyt futni az idővel, hogy még a gonosz erők egyesülése előtt megtalálják. Jenny és Crane ellátogatnak múltjuk legfontosabb helyeire, ami felfokozott érzelmeket és keserédes emlékeket idéz fel bennük az Álmosvölgy legendája legújabb részében.

  Következő vetítés
  január 9., kedd 21.55
  12+12+
  A Foxon
  Következő vetítés
  január 11., csütörtök 01.05
  12+12+
  A Foxon
 • 7

  Családlátogatás

  +

  Miközben Molly édesapja hazatér, Diana elgondolkozik azon, hogy vajon volt párja készen áll-e arra, hogy lánya életének állandó részévé váljon.

 • 8

  Lángok martaléka

  +

  Amikor az interneten nagy népszerűségen örvendő Logan Macdonald érkezik a városba, természetfeletti járvány tör ki egy vírusvideó miatt. Mindeközben Mollyt rémisztő látomás gyötri, amely borús jövő képét vetíti előre. Vajon a csapat képes lesz meggyógyítani a kórt, mielőtt az egész város elpusztul?

 • 9

  Gyerekjáték

  +

  Feltűnik egy szörny, amely Molly gyermekkori képzeletbeli barátjára hasonlít, így Diana kénytelen belátni, hogy lánya élete már soha többé nem lesz a régi.

 • 10

  Telhetetlen

  +

  Amikor Diana egyik mentorát célba veszi egy borzasztó szörny, a nő úgy dönt, hogy a csapatnak ideje minden erejét latba vetnie Dreyfuss megállítása érdekében.

 • 11

  Kísért a múlt

  +

  Amikor egy rejtélyes nő tűnik fel, a csapat megpróbálja kideríteni, kiről van szó és kivel is áll szövetségben. Mindeközben Alexnek meg kell birkóznia bonyolult érzéseivel, amikor szorult helyzetben találja magát. Vajon a csapat képes lesz feldolgozni az igazságot?

 • 12

  Holnap

  +

  Miután a csapat bepillantást nyer a disztópiába, amely Dreyfuss hatalomra kerülése után várhat rájuk, még többet tudnak meg Laráról. Most, hogy már tisztában vannak azzal, mi forog kockán, vajon időben meg tudják még állítani a milliárdos őrültet?

 • 13

  Szabadság

  +

  Dreyfuss végre elegendő erőt gyűjt össze ahhoz, hogy behatoljon a Fehér Házba, és csapatai annyira megerősödnek, hogy akcióba léphetnek. Vajon hőseinknek sikerül még idejében megállítania őt?