Az ördögűző

kedd 00.10

18+18+
The Exorcist © 2017 Fox and its related entities. All rights reserved.
Az ördögűző

Mikor láthatom?

 1. február 27., kedd 00.10

  Tisztátalan (E03 - E02)

 2. február 27., kedd 01.05

  4. rész (E04 - E02)

 3. március 5., hétfő 23.55

  Isten kegyelméből (E05 - E02)

Leírás

Az ikonikus franchise történetében egészen új fejezet veszi kezdetét, amikor az ÖRDÖGŰZŐ második évadában Tomas Ortega atya és a papi reverendát hátrahagyó Marcus Keane a gonosz nyomában útnak indul Chicagóból.

Epizódok

 • 1

  Janus

  +

  Hat hónappal Chicago elhagyása után Tomas atya tovább folytatja felkészülését, hogy ördögűzővé váljon társa, Marcus Keane vigyázó tekintetétől kísérve. Utuk egy zavart, fiatal nőhöz vezeti őket Montana elhagyatott részén, ahol a nyomozásuk miatt a nő tágabb családja gyanakodva figyeli őket. De miközben Tomas egyre tovább fejlődik, Marcus aggódni kezd, hogy tanítványa felesleges kockázatokat vállal. A történet ezután egy félreeső kis szigeten folytatódik Seattle partjaitól nem messze, ahol Andy Kim hátrányos helyzetű, árva gyerekeknek tart fenn egy nevelőotthont, amelynek élete fenekestül felfordul, amikor egy szociális munkás érkezik a szigetre,...

 • 2

  Teljes biztonságban

  +

  Tomas és Marcus próbál megszabadulni Cindy felbőszült családjától, miközben az ördögűzést is be akarják fejezni. Rose átkutatja Andy Kim otthonát, és aggódni kezd Caleb mentális állapota miatt. Mindeközben Andy szomszédjai felajánlják, hogy szívesen megtanítják a gazdálkodás alapjait a gyerekeknek, de az előzékenységük mögött gonosz szándék húzódik. Ráadásul úgy tűnik, hogy Verity rejteget valamit a nevelőcsalád többi tagja előtt. Bennett atya figyelmeztetni akarja az ördögűző hivatalt egy új veszélyre, de próbálkozását baljós erők akadályozzák.

 • 3

  Tisztátalan

  +

  A helyzet tovább romlik a gyermekotthonban, miközben Andy segíteni próbál nevelt lányának, Grace-nek az agorafóbia legyőzésében. Marcus és Tomas Seattle-be utazik, ahol új megszállottal találkoznak, és kiderítik, hogy egy fiatal lányt gonosz erők vettek célba. Bennett atya megtalál egy Mouse nevű renegát egyházi ügynököt, aki egyszemélyes háborút hirdetett a démoni összeesküvés ellen.

  Következő vetítés
  február 27., kedd 00.10
  18+18+
  A Foxon
 • 4

  4. rész

  +

  Miközben Andy szembenéz a szigeten történő különös eseményekkel, nevelőotthonába meglepő, új tag érkezik. Marcus egy helyi biológus segítségével vizsgálja a nyugtalan élővilágot, miközben Tomas megkérdőjelezi a furcsa látomásokat, amelyek Seattle-be vezették. Mindeközben Bennett rejtélyes együttműködése rosszra fordul.

  Következő vetítés
  február 27., kedd 01.05
  18+18+
  A Foxon
 • 5

  Isten kegyelméből

  +

  Miközben Tomas és Marcus folytatja a nyomozást a nevelőotthonban történt különös incidensekkel kapcsolatban, a démon végre nyilvánvalóvá teszi a jelenlétét. A két pap kénytelen versenyt futni az idővel, hogy bizonyítékot találjon a megszállottságra mielőtt még túl késő lenne. Mindeközben Andy és Rose éjszakai sátrazásra viszi a gyerekeket, ahol végül elkerülhetetlenül találkozniuk kell a szigeten megbúvó természetfeletti erővel. Rómában Bennett atya kelletlen szövetsége váratlan fordulatot vesz, amikor nyugtalanító, új információk kerülnek napvilágra az összeesküvésről.

  Következő vetítés
  március 5., hétfő 23.55
  18+18+
  A Foxon
 • 6

  Kedves Nikki!

  +

  A nevelőotthonban tett látogatás halálos következményekkel jár, miközben Marcus és Tomas atya megpróbálják előcsalogatni a démont a rejtekhelyéről, Rose-ra pedig lesújt a lény haragja.

  Következő vetítés
  március 6., kedd 00.50
  18+18+
  A Foxon
 • 7

  Segíts!

  +

  Marcus és Tomas minden eddiginél komolyabb ellenséggel kerül szembe, amikor megkezdik az ördögűzést.

  Következő vetítés
  március 13., kedd 00.00
  18+18+
  A Foxon
 • 8

  Pokol a Mennyben

  +

  Mouse múltjával kapcsolatban új részletek kerülnek napvilágra, miközben Bennett atyával nyugatra tartanak, hogy találkozzanak Marcusszal és Tomasszal.

  Következő vetítés
  március 13., kedd 00.55
  18+18+
  A Foxon
 • 9

  Szertartás és ismétlés

  +

  Miközben az ördögűzés fordulóponthoz érkezik, Tomas harcba száll a démonnal, hogy megmentse Andy lelkét. Mindeközben Marcus és Rose megpróbálja kimenteni a gondozott gyermekeket a szigetről, de a démonnak más terve van. Az évszázad vihara sújt le a szigetre, ám a megváltás szokatlan helyről érkezhet.

  Következő vetítés
  március 19., hétfő 23.50
  18+18+
  A Foxon
 • 10

  Méltatlan

  +

  Az egyik ördögűzőnek meg kell hoznia a legnagyobb áldozatot, hogy az utolsó pillanatban megmentse Andy életét.

  Következő vetítés
  március 20., kedd 00.45
  18+18+
  A Foxon