Barátaim jobb élete

péntek 21.00

12+12+
Barátaim jobb élete

Mikor láthatom?

 1. december 15., péntek 21.00

  Kutyakomédia (E11 - E01)

 2. december 15., péntek 21.25

  A lelki társak (E12 - E01)

 3. december 17., vasárnap 16.50

  A lelki társak (E12 - E01)

Leírás

A Barátaim jobb élete egy romantikus komédia hat jó barátról, akik élete nem is lehetne különbözőbb – vannak köztük házasok, elváltak, friss jegyesek és szinglik. Bár kivülről boldognak tűnnek, titokban mindannyian azon rágódnak, hogy barátaik sokkal szerencsésebbek náluk. Andi és Bobby boldog házasok és két gyermek büszke szülei, de vágyakoznak a régi szép idők után, amikor kevesebb felelősség nyomta a vállukat; Will épp most lett szingli és a nőtlenség elsőszámú szószólója, de nem tudja elfelejteni volt feleségét; Jules és Lowell szenvedélyes kapcsolata betetőzni látszik; Kate a karrierjében igazán sikeres, de utolsó szingli barátnőjének, Julesnak az eljegyzése derült égből villámcsapásként éri. Ha a kapcsolatokra terelődik a szó, ez a hat jó barát nem tud anélkül egymás szemébe nézni, hogy ne azon gondolkozna, kinek jött be jobban az élet?

Epizódok

Évad 1
 • 1

  Az évforduló

  +

  Bobby és Andi befogadják otthonukba a nemrégiben elvált Willt, annak ellenére, hogy a lakás már így is igencsak szűkös a két gyermekkel és a hamarosan érkező harmadik csöppséggel. Jules korábban tér vissza indiai spirituális utazásáról, és bejelenti, hogy megtalálta álmai férfiát. A többiek nem igazán értik, hogy fog működni a kapcsolat, hiszen imádja a húsokat, míg új, hippi stílusú lovagja egy vega étterem tulajdonosa. Kate nem örül a vakrandinak, amelyet Bobby szervezett neki, hiszen bizonytalan a szándékai felől. Mindeközben Bobby partit szervez Andinek az évfordulójukra, ám végül jóval nagyobb lesz a meglepetés, mint amekkorára számított.

  Következő vetítés
  december 30., szombat 06.00
  12+12+
  A Foxon
 • 2

  Meglepetések

  +

  Kate aggódik amiatt, hogy Jules és Lowell mindössze hat hét után eljegyezték egymást, ezért úgy dönt, hogy utánajár a srác múltjának. Will nehezen engedi el Valt, és félreérti váratlan barátságosságát. Andi aggódik a szerelmi életük miatt Bobbyval, ezért Kate azt tanácsolja neki, hogy pörgessék fel kicsit a dolgokat, ám az ötlet váratlan nehézségeket okoz.

  Következő vetítés
  december 30., szombat 06.30
  12+12+
  A Foxon
 • 3

  Csajvadászat

  +

  A három hónapja elvállt Will úgy dönt, hogy ideje újra a tettek mezejére lépni, hiszen vannak olyan nők, akik bármit megadnának egy vonzó orvosért. Ám randifilozófiája pont ellentétes hatást vált ki, mint szeretné, ezért megkéri Kate-et, hogy legyen a szárnysegédje, aki nem is sejti, mire vállalkozott. Bobby és Will próbálja rávezetni Julest, hogy minden pasijáért feladja saját személyiségét, jelen esetben például a vegetáriánus Lowellért. Ezért a lány úgy dönt, hogy új hozzáállással próbálkozik, ám hamarosan rájön, hogy nem minden az őszinteség. Andinál beütnek a terheshormonok, amelyektől kiélesednek az érzékei, és olyan dolgokra lesz étvágya,...

  Következő vetítés
  december 30., szombat 07.00
  12+12+
  A Foxon
 • 4

  Az álomesküvő

  +

  Amikor Bobby partnere nem tud játszani a kórház éves teniszbajnokságán, Lowell önként jelentezik a helyére. Ám a pályán Lowell másik énje veszi át az irányítást, igencsak meglepő eredménnyel. Jules és Andi meghívják Kate-et, hogy együtt tervezzék meg Jules esküvőjét, és teljesen váratlanul éri őket barátnőjük lelkesedése. Will egy olyan lánnyal randizik, aki miatt hajlandó némi kockázatot vállalni, és felfedezni személyiségének vadabb oldalát.

  Következő vetítés
  december 30., szombat 07.25
  12+12+
  A Foxon
 • 5

  Az ezermester

  +

  Will igencsak dühös lesz, amikor Lowell – ahelyett hogy visszaadná – tovább hordja egyik kölcsönkért kabátját, ezért kieszel egy tervet a visszavágásra. Kate megrémül, amikor véletlenül ágyba bújik egy férfi prostituálttal, mert egy félreértés miatt azt hitte, hogy vakrandiznak. Bobby azt gondolja, hogy könnyedén csapdába csalhatja a padláson garázdálkodó patkányt, ám a rágcsáló ravasz ellenfélnek bizonyul.

  Következő vetítés
  december 30., szombat 07.55
  12+12+
  A Foxon
 • 6

  A biciklitolvajok

  +

  A srácok nem éppen boldogok, amikor Andi meghívja Lowellt, hogy csatlakozzon hozzájuk a heti kanbulin. Ám Lowell alaposan meglepi őket elvárásaival, így mindent megtesznek, hogy visszanyerjék férfipontjaikat. Andi féltékeny lesz, amikor megtudja, hogy Bobby egyik páciense az év Playmate-je volt, ezért mindent megtesz, hogy újra vonzóvá váljon.

  Következő vetítés
  december 30., szombat 08.20
  12+12+
  A Foxon
 • 7

  Anya vagy banya?

  +

  Kate azt hiszi, hogy megtalálta Mr. Tökéletest, ám megtudja, hogy a férfinak van egy lánya előző kapcsolatából. A dolgok csak még bonyolultabbá válnak, amikor Will is bekerül a képbe. Bobby nem hiszi el, hogy a táncórára járó egyik édesapa flörtöl Andivel, aki kétségbeesetten próbálja bizonyítani, hogy nem veszítette el csáberejét. Jules és Lowell aláírnak egy szerződést egy új házra, és némileg nagyobb lakásavató ajándékot kapnak Bobbytól és Anditől, mint azt barátaik tervezték.

  Következő vetítés
  december 30., szombat 08.50
  12+12+
  A Foxon
 • 8

  A bábmester

  +

  Bobby meggyőzi Andit, hogy vegyenek fel egy bébiszittert, mert segítségre van szüksége Charlie-val. Andi édesanyja, Barbara ennek egyáltalán nem örül, mert remekül el van Charlie-val, csak éppen az őrületbe kergeti Bobby-t. Ám Andi hamarosan az édesanyja pártját fogja, amikor meglátja a dadafelhozatalt. Will útmutatást ad Zacnek a szerelmeskedés művészetéről, hogy újabb esélyt kaphasson Kate-nél. Lowell édesanyja meglepetés esküvői ajándékot küld Julesnak, ami okoz némi galibát.

  Következő vetítés
  december 30., szombat 09.15
  12+12+
  A Foxon
 • 9

  Társkeresők

  +

  Will regisztrál egy online társkeresőre, és versengeni kezd Kate-tel, hogy ki tud jobb párt találni magának. Andi messzire megy, hogy Charlie-t bejuttassa egy puccos óvodába, de teljesen kiborul, amikor jó első benyomást kell tennie. Amikor Kate asszisztense rövid szabadságra megy, Jules felajánlja a segítségét, ami váratlan következményekkel jár.

  Következő vetítés
  december 31., vasárnap 06.00
  12+12+
  A Foxon
 • 10

  A rendes pasi

  +

  Kate be akarja bizonyítani, hogy nem lehetetlen feladat párt találni neki, így megengedi Julesnak és Lowellnek, hogy összehozzák egy barátjukkal. Bobby és Andi megtudja, hogy a szomszédjaik ki nem állhatják őket, de Andi minden áron meg akarja kedveltetni magát a környék lakóival. Amikor Lowell személyes tárgyai végre megérkeznek, Jules nehezen talál helyet az új holmiknak.

  Következő vetítés
  december 31., vasárnap 06.30
  12+12+
  A Foxon
 • 11

  Kutyakomédia

  +

  Lowell és Jules úgy dönt, hogy örökbe fogadnak egy kutyát, ám Jules kicsit messzire megy, amikor megérkeznek a menhelyre. Kate munkatársának barátra van szüksége, és Kate hiába zárkózik el a kapcsolatépítéstől, a rámenős kolléga nem veszi a lapot. Bobby elkever egy fontos csekket, és attól tart, hogy így sok pontot veszíthet párjánál.

  Következő vetítés
  december 15., péntek 21.00
  12+12+
  A Foxon
  Következő vetítés
  december 31., vasárnap 07.00
  12+12+
  A Foxon
 • 12

  A lelki társak

  +

  Bobby meglepetésajándéka Andinek nem arat osztatlan sikert a barátok körében, így Kate végül közbelép, és pár trükköt is megoszt Bobbyval. Andi kegyes hazugsága szép eredményeket hoz, de aztán saját csapdájában találja magát. Will nem tud arról, hogy Val kiadta régi házukat, így váratlanul betoppan egykori otthonukba, ahol nem várt változások fogadják.

  Következő vetítés
  december 15., péntek 21.25
  12+12+
  A Foxon
  Következő vetítés
  december 17., vasárnap 16.50
  12+12+
  A Foxon
 • 13

  A boldogító igen

  +

  Andi és Bobby ki akarják élvezni a baba érkezése előtti utolsó időszakot és elutaznak, ám amikor Andi hiányolni kezdi Charlie-t és elrontja a hangulatot, Bobby Lowellnek kezd panaszkodni a házasság buktatóiról, aki alaposan berezel a közelgő menyegző előtt. Mindeközben Will igencsak berúg és megismerkedik egy nővel, aki jóval idősebbnek bizonyul, mint azt elsőre gondolta.

  Következő vetítés
  december 22., péntek 21.25
  12+12+
  A Foxon
  Következő vetítés
  december 23., szombat 01.05
  12+12+
  A Foxon