Carter ügynök

12+12+

Előzetes

Évad. 1
00:30

Leírás

Peggy Carter ügynök kemény, okos, szexi és nagyon jól végzi a munkáját a Stratégiai Tudományos Egységnél (Strategic Scientific Reserve – SSR). Sajnos a második világháború végeztével háttérbe szorítják a frontról hazatérő férfiak. Miközben továbbra is próbál megbirkózni ütközetben elesett szerelme, Steve Rogers elvesztésével, titokban segítséget nyújt barátjának, Howard Starknak, amikor a tudós bajba kerül. Peggyt Stark inasa, Edwin Jarvis is elkíséri a veszélyes küldetésre.

Epizódok

 • 1

  A tó hölgye

  +

  Miután az SSR elfogja Dottie-t, Jack Peggyt küldi Los Angelesbe, hogy segítsen Danielnek... és végre megszabaduljon tőle. Ám Peggy hamarosan új nyomozásba kezd, amikor megtalálnak egy jégtömbbe zárt női testet egy befagyott tó mellett.

 • 2

  Pillantás a sötétbe

  +

  Peggy folytatja az Isodyne-nal kapcsolatos nyomozást, Jason pedig hajlandó elárulni a munkaadóit, hogy segítsen neki. Mindeközben a Tanács megszünteti Calvin projektjét, Whitney pedig sajnálatos balesetet szenved.

 • 3

  Őrangyal

  +

  Peggy folytatja az Isodyne-nal kapcsolatos vizsgálódást, és a nyomok az Atlas Clubba vezetnek. Jack azonban nem hisz neki, így tovább találkozgat Vernonnal. Mindeközben Calvin bérgyilkost küld Peggy nyakára, Howard pedig találkozik egy tudós lángelmével.

 • 4

  Füst és tükör

  +

  Peggy elfogja Calvin bérgyilkosát, Rufust, és kivallatja. Ám még mielőtt kezdhetne valamit a Rufustól megszerzett információval, Vernon közbelép, és leállítja a nyomozást. Megismerjük azokat a múltbeli eseményeket is, amelyek Peggy és Whitney jelenlegi helyzetét alakították.

 • 5

  Az atombomba

  +

  Amikor Peggy megtudja, hogy Whitney és Calin atombombákat akar lopni a Roxxontól, hogy újrakezdhessék a kísérleteket, csapatot szervez a páros megállítására és a bombák megszerzésére.

 • 6

  A parti lelke

  +

  Sérülése miatt Peggy kénytelen egy szokatlan szövetségeshez fordulni, hogy mintát szerezzen a kísérleti anyagból Whitneytől. Mindeközben Whitney magához ragadja a Tanács irányítását, Jarvis pedig ellátogat egy partira.

 • 7

  Szörnyetegek

  +

  Miközben Peggy egy mentőakciót tervez, Whitney nagyobb hatalomra igyekszik szert tenni, Jarvis pedig megtanulja, hogy nem szabad olyan ígéretet tennie, amelyet nem tud betartani.

 • 8

  A sötétség torkában

  +

  Peggy felkínálja Whitneynek az uránium rudakat, hogy visszakapja Jasont, ám árulót talál a soraikban. Mindeközben Jarvis megkéri Rosét, hogy vigyázzon Anára, Daniel pedig kénytelen választani Peggy és a küldetés sikere között.

 • 9

  Egy kis tánc és zene

  +

  Jack elárulja Danielt és Samberlyt Vernonnak és szövetségeseinek... Vagy mégsem? Mindeközben Peggy kénytelen szövetséget kötni Jason megmentése érdekében, ám hamar ráébred, hogy társa talán nem is az ő oldalán áll.

 • 10

  Happy end

  +

  Peggy arra kérik Howard Starkot, hogy semmisítse meg a zéró anyagot, amikor olyan küldetésre kellene indulniuk, ahonnan nincs visszatérés.