Dr. Chance

12+12+
Chance © 2017 Hulu, LLC. All rights reserved.
Dr. Chance

Leírás

A Kem Nunn regényén alapuló CHANCE egy provokatív pszichológiai thriller, amely Eldon Chance (Hugh Laurie), egy San Francisco-i bűnügyi pszichiáter történetére koncentrál, akit legjobb szándéka ellenére is beszippant a hamis személyazonosságok, a politikai korrupció és a mentális betegségek világa. Miután hibás döntést hoz egy, a feltételezések szerint multiplex személyiségzavarral küzdő pácienssel kapcsolatban, Chance hamar magára irányítja könyörtelen rendőrségi nyomozóként dolgozó, durva élettársa figyelmét. A zavart Chance elmerül a város alvilágának sötét bugyraiban, miközben vitás válását is igyekszik elrendezni és kamasz lányán is rajta kell tartania a szemét, így hamarosan egyre mélyebbre hatol az emberiség egyik utolsó meghódítandó területén: az emberi elme rejtélyes, ismeretlen világában.

Epizódok

Évad 1
 • 1

  Az élet áldozatai

  +

  A bűnügyi pszichiáterként dolgozó Eldon Chance egy Jaclyn nevű nő esetét vizsgálja, aki azt állítja, hogy van egy második személyisége. Mindeközben Chance saját érzelmeivel is küszködik válása miatt, és összebarátkozik egy erőszakos emberrel.

 • 2

  Kiválasztási axióma

  +

  Chance utánajár annak, hogyan halt meg Jaclyn korábbi terapeutája, és véletlenül összefut a nő volt férjével, Raymonddal. Egy éjszakai látogató feszegetni kezdi Chance szakmai határait.

 • 3

  Küldő és fogadó

  +

  Miközben Jaclyn folytatja a terápiáját, Chance igyekszik megvédeni magát és családját a Blackstone legújabb zaklatásától.

 • 4

  A jó és a rossz

  +

  Chance beleegyezik abba, hogy D sofőrje legyen, és megakadályozza, hogy D megölje Blackstone-t; Chance egyre megszállottabban igyekszik segíteni Jacklynen.

 • 5

  Biztos pont a változó világban

  +

  Chance és D mindenáron el akarja csípni Blackstone-t, így még komolyabb megfigyelést terveznek.

 • 6

  A kitartó láng

  +

  A legutóbbi küldetés után Chance aggódik családja biztonságáért, és egy Jaclynnel töltött éjszaka során megkérdőjelezi az igazságot.

 • 7

  Rejtett képességek

  +

  Chance új dolgokat tud meg D múltjáról és találkozik a családjával, valamint Blackstone nyomozásával kapcsolatban is fontos információhoz jut.

 • 8

  A Tér és az Idő Háza

  +

  Meglepő helyről érkezik információ Blackstone illegális tevékenységével kapcsolatban, miközben Chance talán végre legyőzheti ellenségét.

 • 9

  A kivégző

  +

  Chance pusztakezes harcot tanul, miközben a Blackstone-nal való szembenézésre készül.

 • 10

  Áramlás

  +

  A Blackstone-nal való összetűzése után Chance kénytelen megbirkózni tettei következményeivel... ha egyáltalán emlékszik rájuk.