Éber szemek

12+12+

Előzetes

Évad. 2
00:30

Leírás

A szokottnál hosszabb, 18 részes második évadban Shade hivatalosan is csatlakozik az Everett Investigations csapatához Angie társaként, de hamarosan ráébrednek, hogy üzletvezetési nézeteik alaposan eltérnek: Angie a gondos tervezés híve, míg Shade rögtön a dolgok közepébe veti magát. Egy valami azonban biztos: ellentétes személyiségüknek köszönhetően eredményesen oldják meg a rájuk bízott ügyeket. Sikereik miatt az esetek is bonyolultabbakká és érzékenyebbekké válnak, így kénytelenek fejest ugrani az autóversenyzés, az ingatlanpiac, a divat és a magániskolák világába. A döccenők és nézeteltérések ellenére egyértelműen vonzódnak egymáshoz, amit előbb-utóbb nekik is be kell látniuk.

Epizódok

 • 1

  Fekete Musztáng

  +

  Egy autóversenyző csapat tulajdonosa, Emilia Mantella felbéreli Shade-et és Angie-t, hogy a vállalkozása és a pilótája elleni fenyegetés után nyomozzanak. Mindeközben Angie-nek és Shade-nek fel kell kötnie a nadrágot, mert rázós út áll előttük, hiszen egyenlő üzlettársakként kell együttműködniük.

 • 2

  Olajozott kerekek

  +

  A kitartó Zoe Chow felbéreli Shade-et és Angie-t, hogy kiderítsék, ki tört be tengerparti lakásába. Először úgy tűnik, új ügyfelük talán képzelődik, aztán valós összeesküvésre bukkannak, amelynek célja Zoe lakótömbjének lerombolása, mert a telken hatalmas toronyházat akarnak építeni.

 • 3

  Bemártás

  +

  Amikor Frame igazgató kedvenc tanárát megvádolják, hogy viszonyt kezdett az egyik diákjával, Shade-re és Angie-re vár a feladat, hogy utánajárjanak a botrány hátterének, amely egy exkluzív diákklubbig vezeti őket.

 • 4

  Divatbűnök

  +

  Egy divattervező, Carla Costa béreli fel Shade-et és Angie-t, hogy vigyázzanak az új kollekciójára, de a meló balul sül el, amikor a nő karrierjét meghatározó bemutató előtt pár nappal ellopják a ruhákat.

 • 5

  Bujócska

  +

  Egy zseniális karmester béreli fel Shade-et és Angie-t, hogy megtalálják eltűnt menyasszonyát. Ám van egy apró bökkenő: a nő három éve meghalt. A szellem nyomában járva Shade és Angie sötét titokra bukkan, amely minden érintett számára súlyos következményeket tartogat.

 • 6

  Jó és rossz győzelem

  +

  Egy gyönyörű ügyvéd, Melanie Parker kéri Shade és Angie segítségét, mert arra gyanakszik, hogy befolyásolták az esküdtszéket egy fontos gyilkossági ügyben, ahol ő képviseli a vádat. A nyomozás során a páros belebotlik egy rivális magánnyomozóba, Norm Glinskibe (William Shatner vendégszereplésében), aki a védelmet segíti. Nincsenek jó esélyeik, ráadásul hőseink olyan bizonyítékot találnak, amely az egész ügyet és karrierjüket is veszélybe sodorhatja.

 • 7

  Doktor úr és műköröm

  +

  Egy sor betörés után Angie-t és Shade-et felbérelik, hogy találják meg azokat, akik célba vették a pro bono orvosi klinikát Danforth Village-ben. Az első meglepő felfedezésük? A kórházban dolgozó Dr. Ken Graham Angie régi vőlegénye. Bár Shade és Mel párkapcsolata virágzik, a férfi mégis mindenáron bizonyítani akarja, hogy a jóképű, jótékonykodó, több nyelven beszélő, gitáron játszó, motorozó Dr. Ken nem teljesen az, akinek látszik. Ám a feltárt titkokra még ő maga sem számít...

 • 8

  Hullacsere

  +

  Amikor egy pánikba esett temetkezési vállalkozó béreli fel Shade-et és Angie-t, hogy találjanak meg egy eltűnt holttestet, kénytelenek több temetésre is hívatlanul betoppanni a városban, és végül megtalálnak egy családi sírhelyet, ahol több millió dollárnyi problémás örökséget ástak el. Mindeközben Jules közelgő születésnapja miatt Shade rendezvényszervezőként is bizonyíthat, de egy nehéz kérdésre még választ kell találnia... hogy mikor lehet meghívni a párunkat egy családi eseményre.

 • 9

  A jó katona

  +

  Shade és Angie kénytelen vigyázzba vágni magát, miközben egy eltűnt kadét után nyomoznak a hadseregnél. Ám az ügy zavaros fordulatot vesz, amikor az eltűnt katona és két barátja közötti, sötét titokra bukkannak. Mindeközben, amikor Angie felfedezi, hogy Ken még mindig őrizgeti sok évvel korábbi jegygyűrűjét, újra megrohanják a már jól ismert kétségek és aggodalmak, ami menekülésre sarkallja.