Feltámadtak

12+12+

Beharangozó - Feltámadtak - Évad 2

Évad. 2
00:30

Leírás

A 8 éves amerikai Jacob egyedül ébred egy kínai rizsföldön bármiféle irat nélkül, és fogalma sincs, hogy miként került egy ilyen távoli helyre. Csak arra emlékszik, hogy az otthona a Missouriban található Arcadia. Amikor egy bevándorlási ügynök, Martin Bellamy elviszi őt szülővárosába, a régi családi házban egy idős házaspárt találnak, akik több mint 30 éve veszítették el Jacob nevű gyermeküket egy balesetben. Bár külsejük alaposan megváltozott, Jacob mégis felismeri bennük saját szüleit. A döbbent család megpróbálja feltárni ezt az érthetetlen rejtélyt, amiben Fred Langston seriffre is számíthatnak, akinek a felesége 30 évvel ezelőtt szintén megfulladt, miközben próbálta megmenteni Jacob életét. Ám a fiú, aki az elhunyt Jacobnak vallja magát, olyan titkokkal van tisztában saját halálával kapcsolatban, amelyet senki más nem ismerhet – titkokkal, amelyeknek Fred lánya, Maggie jár utána, és amelyek végül igaznak bizonyulnak. Amikor további rejtélyes idegenek érkeznek Arcadiába a városka hamarosan megtudja, hogy nem Jacob az egyetlen visszatérő.

Epizódok

 • 1

  Kinyilatkoztatás

  +

  Bellamy egyedül ébred Arcadia elhagyott külterületén, és az elmúlt hétre nem emlékszik az életéből. Ahogy visszatérnek az emlékei, döbbenetes felfedezést tesz. Mindeközben Arcadiában megint visszatér valaki, Margaret Langston, a Langston család erőskezű asszonya, aki harminc éve halott.

 • 2

  Visszhang

  +

  Amikor Bellamynak és Fred seriffnek jelentik, hogy valaki befészkelte magát Caleb Richard régi vadászkunyhójába, mindketten attól tartanak, hogy talán ő is visszatért. Bellamy küszködik a tudattal, hogy ő is a különös csoport tagjává vált, és titokzatos főnöke parancsait sem követi szívesen. Janine újra hazaköltözik, mert Rachael terhessége ellenére szeretné megmenteni házasságát Tom pásztorral. Margaret Langston dühbe gurul, amikor híreket kap a családi vállalkozás sorsáról.

 • 3

  Többszörös

  +

  A közösség igényei szerint Tom új plébániát nyit a feltámadtak számára, Bellamy pedig bizalmába fogadja, és elárulja, hogy ő is közéjük tartozik. Mindeközben régi emberi csontok kerülnek elő a folyónál, ám Margaret minden áron titokban akarja tartani ennek következményeit a Langston családra nézve.

 • 4

  Régi sebek

  +

  Margaret meggyőzi Lucille-t, hogy adjon vacsorát Jacob visszatérésének örömére, de egy váratlan vendég felkavarja a hangulatot a Langston családban. Mindeközben Bellamy tovább kutatja a titokzatos csontok történetét, Rachael pedig nyugtalanító híreket kap a babájáról.

 • 5

  Akarat

  +

  Barbara erőfeszítéseket tesz, hogy rendezze kapcsolatát Freddel és Maggie-vel, ami még inkább arra ösztökéli Margaretet, hogy keresztbe tegyen neki. Bellamy helyzete egyre bizonytalanabb, miközben próbálja megőrizni titkát Maggie előtt, és egy különös betegséggel küszködik, amely a feltámadtakat sújtja, így kétségbeesett lépésre szánja el magát.

 • 6

  Csapás

  +

  A súlyos beteg Bellamy váratlan forráshoz, a titokzatos kormányzati kapcsolatához fordul segítségért, és drámai felfedezést tesz a múltjával kapcsolatban. Miután újabb feltámadott tűnik el Caleb Richardshoz hasonlóan, az élők válaszokat keresnek. Egy újdonsült arcadiai lakos csábító ajánlatot tesz Henrynek.

 • 7

  Csodák

  +

  Rachael nem hajlandó kezeltetni magát a vírus ellen, mert félti meg nem született gyermekét. A feltámadott-ellenes csoport egyre növekszik, és Carl is csatlakozik hozzájuk. Elaine bátyja, Ray is elkapja a vírust, annak ellenére, hogy élő és nem feltámadott. Brian Addison lankadatlan érdeklődést mutat Margaret iránt.

 • 8

  Elhagyott

  +

  Tom lelkész új gyülekezete a feltámadottak menedékévé válik, ahogy egyre erősödik a féleleme és a gyűlöletkeltés. Bellamy és Fred seriff próbálnak a feltámadott-ellenes csoport nyomára akadni, hogy megakadályozzák a nagyobb bajt, Maggie pedig közel jár a vírus ellenszerének megtalálásához, de hihetetlen dolog történik: egy rémisztő emberrablás és egy rettenetes bűncselemény miatt minden megtorpan.

 • 9

  Következmény

  +

  Arcadia lakói a közösség egyik szeretett tagját gyászolják. Rachael babájának őssejtjei tartalmazza a vírus ellenszerét, de amikor Rachael váratlanul eltűnik, Bellamy és Maggie szokatlan helyen keres segítséget. Henry megtudja az igazságot Margaretről és családja szerepéről a gyártűzben.

 • 10

  A jóslat

  +

  Az Arcadia lecsapó vihar áramszünetet okoz, Jacob pedig eltűnik Margarettel és a Langston családdal együtt, Bellamy pedig mindent megtesz, hogy megtalálja őket. Mindeközben a vihar egy új látogató érkezését jelzi, egy idegenét, akit különös szálak kötnek Bellamyhoz.

 • 11

  A hívő

  +

  James visszatérése baljós erőt szabadít a városra, különösen Bellamyre, akit szokatlan és nyugtalanító kapocs fűz a férfihoz. A kormányzati létesítményben raboskodó Margaret próbálja elkerülni a reflektorfényt, de a híre megelőzi, és más feltámadottak is felfigyelnek rá. Aztán rettenetes dolog történik Henryvel, ami mindenki hitét megrázza.

 • 12

  Elrabolva

  +

  Egy sor megmagyarázhatatlan eseményt követően Bellamy Rachael és magzata biztonságáért aggódik. James megjósolja, hogy a gyermek születése ősi gonoszságot szabadít majd a világra. Margaret összegyűjti a feltámadtakat a kormányzati létesítményben, és ingatag szövetséget köt Jamesszel, Bellamyt pedig figyelmezteti a kormányzati kapcsolata, hogy nagy dolgok vannak készülőben.

 • 13

  Viszont szeretve

  +

  James és feltámadtakból álló gyülekezete a Langston-házhoz indul, hogy megakadályozza Rachael szülését. Bellamy, Henry és Fred odabent ragadnak és felfegyverkeznek a harchoz, mert eltökélték, hogy megvédik a szeretteiket és a gyermeket. De mindannyiukat ugyanaz a kérdés emészti: vajon készen állnak szembenézni tetteik következményeivel?