Hamis zászló

12+12+

Előzetes

00:30

Leírás

A sorozat öt átlagos izraeli állampolgár történetét mutatja be, akik egy reggelen a médiából tudják meg, hogy ők váltak egy fontos emberrablási ügy legfőbb gyanúsítottjaivá, és elkövetőként tartják őket számon. Az iráni hadügyminiszter, Farhead Sulimani brutális elrablása miatt keresik őket, amely a miniszter moszkvai látogatása során történt 2015. április 15-én. A miniszter aznap álnéven érkezett az országba Londonból az egyik hamis útlevelével. Az Orosz Belbiztonsági Szolgálat szerint Sulimanit elkábították. Mindeközben az orosz rendőrség is alátámasztja azt a széles körben elterjedt feltételezést, hogy az izraeli Moszad bérgyilkosai végeztek vele.

Epizódok

Évad 1
 • 1

  1. rész

  +

  Az iráni hadügyminisztert egy fedett akció során elrabolják Moszkvában, feltételezhetően az izraeli Moszad ügynökei. Öt izraeli állampolgár arra ébred, hogy az emberrablók az ő útleveleiket használták.

 • 2

  2. rész

  +

  A négy gyanúsítottat, Ben Refaelt, Anna Lipmant, Natali Alfasiát és Asia Brindechet kihallgatja a Shin Bet, hogy felderítsék érintettségüket az iráni miniszter elrablásában. Az ötödik gyanúsított, Shawn Tilson menekülni próbál.

 • 3

  3. rész

  +

  A négy fogvatartottat hazaengedik, de továbbra is megfigyelés alatt tartják őket, miközben a Shin Bet nem hisz nekik, sőt a körülöttük élők is gyanakodni kezdenek. Vajon mit rejtegetnek?

 • 4

  4. rész

  +

  Natalit újra letartóztatják. Együttműködik Eitannel, a Shin Bet csapatának vezetőjével, és mindent elmond neki. Asia kideríti az igazságot arról, hogy mi köze az esethez.

 • 5

  5. rész

  +

  Sean gyanakszik Gabi Silver indítékaira. Elhagyja a védett házat, hogy megszerezzen egy pendrive-ot, amelyet Marrick hagyott Asia lakásán.

 • 6

  6. rész

  +

  Benny és édesanyja próbálja elkerülni a Shin Betet annak érdekében, hogy ne adják ki őket Oroszországnak. Natalie vőlegénye, Yuval is segít nekik.

 • 7

  7. rész

  +

  A sivatagi viskóban rejtőzködő csapat tagjai közti feszültség eléri csúcspontját. Eitan visszatér Izraelbe, és sikeresen megtalálja a kapcsolatot a gyanús figurák között. Vajon kinek van valóban köze Sulaimani elrablásához?

 • 8

  8. rész

  +

  A csapat tagjai kérdőre vonják Seant, aki rájön, hogy leleplezték. Eitan megérkezik a Moszad vezetőjéhez, Sayaghoz, és feltárja neki, hogy ki felelős az emberrablásért. A rejtély megoldódik, de vajon hogyan ér véget?