Outcast

18+18+

Előzetes 2x10

epizód. 10 - évad. 2
00:57

Leírás

Az Outcast egy fiatal férfi, Kyle Barnes történetét követi nyomon, akit egész életében természetfeletti erők kísértettek. Most egy saját démonaival küzdő vidéki prédikátor, Anderson tiszteletes segítségével Kyle útnak indul, hogy számára eddig ismeretlen, átlagos életet élhessen. De a Kyle által felfedezett igazság örökre megváltoztathatja saját történetét és az egész világ sorsát.

Klipek

Epizódok

 • 1

  1. rész

  +

  Kyle ráébred, hogy a megszállottság jóval nagyobb méreteket öltött, mint korábban gondolta volna. Anderson tiszteletest bűntudat gyötri az első évad végén elkövetett tettei miatt. Megan és Holly Mark tragikus halálával próbál megbirkózni.

 • 2

  2. rész

  +

  Giles rendőrfőnök segítségével Kyle agresszívabb módszerekhez folyamodik a Rome-ban kísértő megszállottság ellen, és új ellenségre bukkan. Anderson tiszteletes szembenéz elhamarkodott döntései következményeivel. Megan kétségbeesetten igyekszik feldolgozni férje halálát.

 • 3

  3. rész

  +

  Megan kénytelen szembenézni a 2. epizódban hozott döntései következményeivel. Mindeközben egy eltűnés a megszállás terjedésének új és veszélyes aspektusára hívja fel Kyle és Anderson figyelmét.

 • 4

  4. rész

  +

  Veszélyes szökevény fenyegeti Rome városát, valamint Anderson tiszteletes józan eszét. Kyle igyekszik feldolgozni, hogy honnan származnak különös erői és átkai. Megan és Holly próbálja újjáépíteni az életét.

 • 5

  5. rész

  +

  Kyle közelebb kerül Sidney megtalálásához, miközben Anderson váratlan szövetségesre bukkan. Rome közösségének egyik fontos tagjáról kiderül, hogy a megszállottak ügynöke, és csak néhányan ússzák meg ép bőrrel a találkozást.

 • 6

  6. rész

  +

  Kyle családja és barátai a tragédia után gyászolnak, míg Anderson tiszteletes hatására nem folyamodnak Amber különleges képességéhez. Allison újra csatlakozik családjához Rome városában.

 • 7

  7. rész

  +

  Kyle megpróbálja biztonságba juttatni a családját, mivel Rome városát ellepik a megszállottak. Anderson a szárnyai alá veszi Megant, és a lány végül szokatlan helyen lel békére. Giles rendőrfőnök rájön, hogy felesége kétségbeesett eszközökhöz folyamodott.

 • 8

  8. rész

  +

  Kyle szembenéz a képességei mögött húzódó rejtéllyel. Anderson tiszteletes végre kérdőre vonja Sidneyt, miközben dr. Park nagyszabású tervet dolgoz ki. Megan szokatlan barátságot köt, amely veszélyesnek bizonyul. Giles rendőrfőnök próbálja megvédeni magát és feleségét a Rome városát elöntő megszállottaktól.

 • 9

  9. rész

  +

  Kyle és Anderson szembenéz Sidneyvel, míg váratlan fenyegetés nem üti fel a fejét. Megan hátrahagyja a biztonságot nyújtó templomot, és a veszélyek hamar utolérik. A Giles-családban tragédia történik. Ismeretlen látogató vonja magára Kyle figyelmét.

 • 10

  10. rész

  +

  Kyle vonakodva egyesíti erőit egy rejtélyes idegennel, hogy egyszer és mindenkorra gátat szabjon a megszállottság terjedésének, de attól tart, hogy a férfi rejteget előle valamit. Megan próbál megszökni fogvatartóitól. Anderson tiszteletes váratlan erőforrást oszt meg régi barátjával, Giles rendőrfőnökkel.