The Strain - A kór

16+16+

kedd 22.55

US Seals Vs Vampires

epizód. 1 - évad. 3
02:02

Mikor láthatom?

 1. február 26., hétfő 21.00

  Vonattal az éjszakába (E13 - E02)

 2. február 27., kedd 22.55

  Vonattal az éjszakába (E13 - E02)

 3. március 5., hétfő 01.15

  Vonattal az éjszakába (E13 - E02)

Leírás

A The Strain -A kór egy vérfagyasztó thriller, amely Dr. Ephraim Goodweather történetét meséli el, aki a Járványügyi Hivatal gyorsreagálású Kanári Csoportját vezeti New Yorkban. Csapatával együtt riasztják, hogy vizsgáljanak ki egy rejtélyes járványkitörést, amely egészen az ősi és gonosz vámpírizmusig vezethető vissza. Miközben a vírus terjed, Eph, csapata és pár átlagos New York-i háborút indít az emberiség jövőjéért. A sorozat alkotói, vezetői producerei és írói Guillermo del Toro és Chuck Hogan együtt készítették a Strain bevezető epizódjának forgatókönyvét, amelyet del Toro rendezett. Az Emmy-díjas író és producer Carlton Cuse gyártásvezetőként, íróként és vezető producerként működik közre. Gary Ungar szintén vezető producerként dolgozik a stábbal.

Klipek

Epizódok

 • 1

  1. rész

  +

  Ephet még mindig kísértik a fia által elkövetett rémtettek, és elhagyja New Yorkot, hogy Philadelphiába utazzon. Magánya azonban nem tart sokáig, mert új harcosokkal találkozik, akik benne is felélesztik a küzdeni vágyást. Setrakian megbízásából Fet és Quinlan a Mester megállításának új módját keresi.

 • 2

  2. rész

  +

  A stirogi nemesítési program rabjaként Dutch kétségbeesetten próbál megszökni, hogy megtalálja Setrakiant. Gus felbéreli unokatestvérét egy belsős munkára, amely bandáját az új világ földalatti gazdaságának csúcsára juttathatja, ám Creem gyanakszik üzlettársa ambíciói miatt. A CDC csapata a vámpírizmusra hasonlító, rejtélyes betegség kitörését tanulmányozza.

 • 3

  3. rész

  +

  Quinlan és Fet számára világossá válik, hogy nem is olyan egyszerű ellopni egy nukleáris robbanófejet, és egy váratlan ellenféllel is találkoznak. Eph és Alex a strigoik elleni új fegyveren dolgozik. Zack nehezen viseli a magányt, és érdeklődni kezd valaki iránt.

 • 4

  +

 • 5

  +

 • 6

  +

 • 7

  +

 • 8

  +