Wayward Pines

16+16+

Előzetes

epizód. 9 - évad. 2
01:23

Leírás

A Blake Crouch könyvéből készült népszerű Wayward Pines sorozat új évaddal folytatódik a FOX műsorán! Az alkotás executive producere M. Night Shyamalan, akinek nevéhez olyan nagysikerű filmes alkotások fűződnek, mint a Hatodik érzék, a Jelek és A falu.
A sorozat sztárjai között van Jason Patric, a kétszer is Oscar-díjra jelölt Djimon Hounsou, valamint az Emmy- és Golden Globe-díjra jelölt Hope Davis. A tízrészes második évad a korábbi megdöbbentő események után folytatódik, amikor Wayward Pines lakói az első generáció könyörtelen uralma ellen küzdenek. Dr. Theo Yedlin (Jason Patric), a város egyik új lakója felébred a hibernálásból és egy lázadás közepében találja magát, miközben igyekszik megérteni Wayward Pines valódi lényegét, és megőrizni a veszélybe sodort emberi faj túlélését.
A második évad stábjához csatlakozik még Tom Stevens, Pilcher fiatal tanítványának, Jason Higgins-nek a szerepében, Nimrat Kaur Rebecca-ként, aki saját titkait őrizgeti férje, Theo elől. Josh Helman alakítja Xandert, aki belülről próbálja bomlasztani a városka életét, Kacey Rohl pedig Kerryt, Jason egyik segédjét, aki szintén részt vesz a városban zajló polgárháborúban.
A fentieken túl az első évad számos sztárja feltűnik újra, így Terrence Howard (Arnold Pope Sheriff), Carla Gugino (Kate), Toby Jones (Dr. Jenkins), Melissa Leo (Pam nővér), Tim Griffin (Adam), Shannyn Sossamon (Theresa Burke) és Charlie Tahan (Ben Burke).
A 20th Century Fox Television gondozásában készült Wayward Pines sorozat első évada világszerte népszerű volt a nézők körében, az Egyesült Államokban 2015 nyarának 10 legjobb tévében sugárzott műsora között végzett.

Klipek

Epizódok

 • 1

  Ellenséges vonalak

  +

  A második évad a finálé megdöbbentő eseményei után folytatódik, így Wayward Pines lakói épp az első generáció vaskezű uralma ellen harcolnak.

 • 2

  Véres aratás

  +

  Miközben Theo igyekszik megérteni új életét Wayward Pinesban, ráébred saját fontosságára, mivel ő a város egyetlen sebésze, így kihasználja helyzetét, hogy választ kapjon néhány kérdésére.

 • 3

  Volt egyszer, hol nem volt, Wayward Pines-ban…

  +

  Egy sor visszatekintésből megtudhatjuk, hogy miként lett Jason Higgins az első generáció vezetője és Wayward Pines egyik kedvence.

 • 4

  Felszámolás

  +

  Xander váratlan vendéggel tér vissza Wayward Pinesba, CJ pedig egy bátor csapattal expedícióra indul a kerítésen túl.

 • 5

  Riasztás

  +

  Rebecca felidézi első találkozását az építészként dolgozó Pilcherrel, és megismerhetjük Wayward Pines születését is. Theo megdöbben egy titok miatt, amelyet Rebecca fecseg ki neki.

 • 6

  Város a hegyen

  +

  A mutánsok megtámadják CJ-t és a szüretelőket, így Teresa nagy veszélybe kerül, a városban pedig kifogyóban vannak a készletek. Theo létrehoz egy kezdetleges rendszert a betegek osztályozására, de lehet, hogy Rebeccával kötött házasságát már nem tudja megmenteni. Xander nem adja magát könnyen, amikor Jason megkérdőjelezi vezetői alkalmasságát.

 • 7

  Az idő elárulja

  +

  Theo és Megan nem értenek egyet a mutánsok intelligenciájával kapcsolatban, a doktor pedig megpróbál kommunikálni a vezetőjükkel. Valamit alábecsülnek, és ez halálos következményekkel jár. CJ visszagondol az életére, és az évszázadok során ránehezedő felelősségre.

 • 8

  Ne ítélj, hogy ne ítéltess!

  +

  Theo Hasslerrel együtt keresi a mutánsok megszökött vezérét, Xander szembesíti Rebeccát az állapotával, Jason pedig szörnyű híreket kap Kerryről.

 • 9

  A Walcott Gimi

  +

  Pilcher felidézi a kiválasztottja megtalálását. A mutánsok közeledése miatt Jason halálos döntést hoz, Theo és Yander pedig kénytelenek félretenni az ellentéteiket, hogy megállítsák, mielőtt az emberi faj végleg odaveszne.

 • 10

  Esti mese

  +

  Ahogy a mutánsok a városra rontanak, Theo kénytelen olyan döntést hozni, amely megpecsételheti az emberiség jövőjét.